pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poslovil se je njen dragi kuža

6. 7. 2019; 07.00
Avtor: Revija zvezde
alenka kozolc

Alenka Kozolc Gregurić v časih pred boleznijo. Zdaj čaka, da ji lasje spet zrastejo. foto: Mediaspeed

Igralki Alenki Kozolc je bil dolgih petnajst let najboljši prijatelj, najzvestejši spremljevalec in vodnik njen ljubi Paša.

»Paša. Paš. Pašuli. Pašolo. Pašulili. Pašman. Pašofiks. Pako. Pakolo. Pašili. Pipač. Pipalo. Paču. Pačulili. Sonček. Srce drago. Toliko imen ima ljubezen. Moja največja ljubezen,« je povedala o ljubem in dragem kosmatincu, na katerega je bila zelo navezana. Zato ji je bilo nedavno toliko huje, ko je napočil njegov čas slovesa. »Na neki način je bila zanj smrt olajšanje, saj je bil zadnja leta kar 'bogi', a še kar precej zdrav. Nazadnje pa se je bilo treba odločiti, čeprav s težkim srcem, da mu bo lepše na drugi strani mavrice,« pravi igralka, ki ji je bil Paša v veliko podporo, ko se je borila z rakom. Bolezen je premagala, kuža pa je bil ves vesel, ko si je toliko opomogla, da je lahko spet hodila z njim na dolge sprehode in tudi med ljudi. Bilo je tako: kamorkoli je šla Alenka, tja je z njo šel tudi Paša in bil neverjetno lepo vzgojen pes, ki si ga preprosto moral imeti rad.

Alenka Kozolc Gregurić pravi, da je iz izkušnje z rakom izšla močnejša. Seveda pa je premagala tudi številne vzpone in padce. foto: Marko Vavpotič

prejšnji članek
Nenavadna strast Alenke Husić
Svet slavnih
Nenavadna strast Alenke Husić
naslednji članek
MasterChef: Boril sem se kot lev!
Resničnostni šovi
MasterChef: Boril sem se kot lev!