Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Trebušakova princeska bo spala v 35 let stari posteljici

12. 7. 2019; 11.00
Avtor: V.M.
Gregor Trebušak

Gregor in Urša Trebušak foto: M24

Gregor in Urša Trebušak uživata prve starševske dni s svojo novorojenko Lilijo. Voditelj je razkril, kje bo njuna princeska spala …

Minil je dober teden, odkar je voditelj informativne oddaje Svet na Kanalu A Gregor Trebušak zakorakal v svet starševstva. Njegova soproga, novinarka informativne oddaje 24UR, Urša Trebušak je namreč pretekli konec tedna povila deklico, ki sta jo poimenovala Lilija.

Gregor in Urša sta svoj mali zaklad seveda že prinesla iz porodnišnice, voditelj pa je v znak dobrodošlice spletnim prijateljem razkril, kakšno posteljico sta ji z mamico namenila. Ker voditelj ceni in spoštuje vrednost spominom in skrbno izdelanega pohištva, je tako mala princeska prejela posteljico, v kateri je kot dojenček spal sam.

»Tole je bilo malo več kot 35 let nazaj ... sam sem od takrat malo zrasel, posteljica pa je ostala enaka in zdaj po toliko letih igra enako vlogo .. .prvo domače zavetišče za dojenčico. Lilija dobrodošla doma,« je Gregor na družbenem omrežju zapisal ob fotografiji, na kateri lahko vidimo, kako mirno je spal na svojem prvem ležišču.

prejšnji članek
Družina Nicole Kidman se je povečala
Svet slavnih
Družina Nicole Kidman se je povečala
naslednji članek
Takole zapeljuje izbranka Luke Dončića
Svet slavnih
Takole zapeljuje izbranka Luke Dončića
#obraziavenija
obraziavenija