uvodna Dobra karma

Danijel Šmid - Danny žrtev spletk zaradi slave. ...

vege alya - MJP Svet24.si

FOTO: Znani Slovenci, ki ne jejo mesa

POR1703033Z-zzswe5174 Reporter.si

Poslanec SAB: Novinarji so spravili ven, da bom ...

nevihta-dennis, poplave, wales Svet24.si

FOTO: Razglasili rdeči alarm, Wales in deli ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Trebušakova princeska bo spala v 35 let stari posteljici
| V.M.

Trebušakova princeska bo spala v 35 let stari posteljici

Gregor in Urša Trebušak, M24

Gregor in Urša Trebušak uživata prve starševske dni s svojo novorojenko Lilijo. Voditelj je razkril, kje bo njuna princeska spala …

Minil je dober teden, odkar je voditelj informativne oddaje Svet na Kanalu A Gregor Trebušak zakorakal v svet starševstva. Njegova soproga, novinarka informativne oddaje 24UR, Urša Trebušak je namreč pretekli konec tedna povila deklico, ki sta jo poimenovala Lilija.

Gregor in Urša sta svoj mali zaklad seveda že prinesla iz porodnišnice, voditelj pa je v znak dobrodošlice spletnim prijateljem razkril, kakšno posteljico sta ji z mamico namenila. Ker voditelj ceni in spoštuje vrednost spominom in skrbno izdelanega pohištva, je tako mala princeska prejela posteljico, v kateri je kot dojenček spal sam.

»Tole je bilo malo več kot 35 let nazaj ... sam sem od takrat malo zrasel, posteljica pa je ostala enaka in zdaj po toliko letih igra enako vlogo .. .prvo domače zavetišče za dojenčico. Lilija dobrodošla doma,« je Gregor na družbenem omrežju zapisal ob fotografiji, na kateri lahko vidimo, kako mirno je spal na svojem prvem ležišču.