julia roberts 1 Odkrito.si

Julie Roberts sorodniki njenega moža na začetku ...

Lastovke Svet24.si

Po obisku inšpekcije oziroma "mestnih gospa": A ...

nasmeh Petisvet.si

Nešteti razlogi, da nam nasmeh riše ustnice

Damir Topolko Svet24.si

Šarec zahteval menjavo, Alenka ga (še) ne da

meghan beyonce 1 Svet24.si

Se je Meghan kolcalo po starih igralskih časih?

Natalija Gros, Rok Kunaver Njena.si

Tako na dopustu uživa Natalija Gros

rasema in kosovar Njena.si

Konec ljubezni: 'Moj dragi se je zaljubil v ...

Trebušakova princeska bo spala v 35 let stari posteljici
| V.M.

Trebušakova princeska bo spala v 35 let stari posteljici

Gregor in Urša Trebušak, M24

Gregor in Urša Trebušak uživata prve starševske dni s svojo novorojenko Lilijo. Voditelj je razkril, kje bo njuna princeska spala …

Minil je dober teden, odkar je voditelj informativne oddaje Svet na Kanalu A Gregor Trebušak zakorakal v svet starševstva. Njegova soproga, novinarka informativne oddaje 24UR, Urša Trebušak je namreč pretekli konec tedna povila deklico, ki sta jo poimenovala Lilija.

Gregor in Urša sta svoj mali zaklad seveda že prinesla iz porodnišnice, voditelj pa je v znak dobrodošlice spletnim prijateljem razkril, kakšno posteljico sta ji z mamico namenila. Ker voditelj ceni in spoštuje vrednost spominom in skrbno izdelanega pohištva, je tako mala princeska prejela posteljico, v kateri je kot dojenček spal sam.

»Tole je bilo malo več kot 35 let nazaj ... sam sem od takrat malo zrasel, posteljica pa je ostala enaka in zdaj po toliko letih igra enako vlogo .. .prvo domače zavetišče za dojenčico. Lilija dobrodošla doma,« je Gregor na družbenem omrežju zapisal ob fotografiji, na kateri lahko vidimo, kako mirno je spal na svojem prvem ležišču.