stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lara Goršek Kos se je hudo poškodovala

24. 7. 2019; 07.00
Avtor: Vesna Meško
lara in kora2

Lara in Kora foto: Osebni arhiv

Svetlolaska si je na morju hudo porezala nogo. »Videti je bilo, kot bi me napadel morski pes …«

Dnevi Lare Goršek Kos so tako natrpani, da je presrečna, ko si lahko utrga nekaj trenutkov zase. Prosti čas sicer najraje preživlja v družbi živali, zlasti novega konjiča, s katerim se odlično razume.

Počitnice si je že privoščila v začetku šolskih počitnic, ko se je s psičko Koro za slab teden dni odpravila na morje k družinskim prijateljem. »Večino časa sva se potepali po Medulinu, Puli in Liznjanu,« pokima in nadaljuje, da je dopustniške dni res dobro izkoristila, a žal z nekoliko grenkim priokusom, saj je tam utrpela resno poškodbo. »Hudo sem si porezala nogo. Ampak sedaj je že bolje. Raje vidim, da sem se po skalah porezala jaz, kot pa da bi se kaj zgodilo moji psički,« pove Lara, ki vedno na prvo mesto postavlja svoje živalske prijatelje.

Lara in Kora foto: Osebni arhiv

Okrvavljena Lara za poškodbo poskrbela kar sama

A kaj se je pravzaprav zgodilo? Kot smo izvedeli, je Lara močno krvavela, a je vse skupaj prenesla izjemno pogumno. »Med čofotanjem po vodi sem si grdo porezala stopalo od pete do blazinic. Rana je bila zelo globoka, bolečine so bile peklenske. Pravzaprav sploh ne vem, kako se mi je uspelo takole grdo porezati, saj sem se nahajala na mivkastem predelu, kjer so bile skale gladke in ne ostre. Kdo ve, morda pa sem naletela na steklovino. Res imam visok prag bolečine in redkokdaj me kaj zvije... Ampak tole, no tule mi je pa malo zvilo želodec,« se spominja Lara in nas preseneti s pojasnilom, da je za poškodbo poskrbela kar sama.

»K zdravniku nisem šla, čeprav je bilo videti, da potrebujem šivanje. Ampak če vam iskreno povem, na dopustu nisem želela izgubljati časa v bolnišnici in jokati, kaj me je doletelo. Za poškodbo sem tako poskrbela kar sama. Rano sem dobro očistila, jo razkužila z žganjem - malce tudi od znotraj (smeh), nato pa se odpravila v lekarno po obliže in trakove za brezšivno zapiranje ran. Ureznino sem nato oskrbela po najboljših močeh in nadaljevala z dopustom. Kakšen teden sem sicer še grdo šepala, ampak nič tako hudega, da bi mi pokvarilo oddih,« je za našo medijsko hišo pojasnila Lara in dodala, da se ji vse skupaj ne zdi nič takega, saj je navajena vsega hudega.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Fant jo je pustil zaradi razvrata v šovu
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Fant jo je pustil zaradi razvrata v šovu
naslednji članek
Dnevni horoskop: To vas bo spravilo iz tira
Horoskop
Dnevni horoskop: To vas bo spravilo iz tira
#obraziavenija
obraziavenija