nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Metko Albreht sin vsak dan postavlja na preizkušnjo

7. 8. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
Metka Albreht

Metka Albreht foto: Mediaspeed

Sinček Metke Albreht zna poskrbeti, da mamici nikoli ni dolgčas. Razigrani deček ima namreč bujno domišljijo in energije za celo vojsko. Se vam to sliši znano?

Čas hitro teče, otroci rastejo. Sin Metke Albreht bo septembra dopolnil že pet let in kot kaže, je ravno v obdobju, ko nadvse uživa v domišljijskem svetu, kamor še kako rad zvabi svojo mamico. Metka ob vsej razigranosti sicer zmajuje z glavo, a vseeno zna prebuditi otroka v sebi in se skupaj s sinkom Etijenom udeležiti celo vojne z igračami.

O tem, kako sama doživlja in sprejema sinovo razigranost, je spregovorila na družbenem omrežju: »Ah ta moj mulc. Poskrbi, da sem v formi ... oziroma mi sploh ne preostane drugega. Energije ima za celo vojsko ... idej milijon, da o neumnostih sploh ne govorim. Ob njem sem sprejela vse igre z namišljenim 'strelnim orožjem', debate o zombijih. Borila sem se proti tem igračam. Neuspešno. Nekje sem prebrala, da morajo to fantje preživet, se izigrat in potem je mir. Je to res?? In ja. Vsak dan postavi na preizkušnjo moje potrpljenje in dan za dnem izvem kaj novega.«

prejšnji članek
Mama Špele Grošelj skoraj obupala
Svet slavnih
Mama Špele Grošelj skoraj obupala
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Marko na koncu ostal sam!
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Marko na koncu ostal sam!
#nasazenazenska
nasazenazenska