Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kljub bogati karieri, Manca Špik še vedno dela to

8. 8. 2019; 05.00
Avtor: PR
nastja gabor

Nastja Gabor foto: Promocijski material

Za to prelepo pesem je priljubljena slovenska pevka posnela spremljevalne vokale!

Slovenska pevka Nastja Gabor se dobrega pol leta po rojstvu prvorojenca vrača na glasbeno sceno. Izdala je namreč najnovejšo pesem Na koncu vse prav se obrne.

Vedno nasmejana in simpatična Nastja Gabor, ki je uspešno debitirala na slovenski glasbeni sceni s pesmijo "Sol na rano", se je v lanskem letu uspešno predstavila na festivalu Slovenska popevka s pesmijo "Tisoč in ena zgodba". Tokrat se v poletnih dneh veseli rojstva nove pesmi z naslovom "NA KONCU VSE PRAV SE OBRNE", ki sta ji jo zaupala avtorja Klemen Glynn Arh, ki se podpisuje pod glasbo in besedilo, in Boštjan Grabnar, ki je poskrbel za aranžma. Svoje emocije pri pesmi sta dodala tudi kitarist Bor Zuljan ter karizmatična Manca Špik, ki je posnela back vokale.

"Pesem se me je dotaknila že ob prvem poslušanju, saj je življenjska, predvsem pa v sebi nosi pozitivno sporočilo," je o svoji novi pesmi dodala Nastja. "Življenje je in bo nepredvidljivo ter polno skrivnosti … to je tisto, kar dela naša življenja nepozabna! Naj bo naše popotovanje po reki življenja polno mavričnih barv, strasti in ljubezni. Takrat, ko ne bo … takrat, ko bo hudo … takrat razprimo krila, poletimo in res nikoli ne pozabimo, da NA KONCU VSE PRAV SE OBRNE!" 

Za omenjeno pesem je Nastja posnela tudi videospot pod taktirko mladega in vse bolj uveljavljenega režiserja Lenarta Kobala. Celotno zgodbo pesmi so posneli v mestu Rovinj, kjer pa ni manjkalo dobre volje, pozitive in velike doze smeha.

prejšnji članek
Zvezdnik Pr' hostar se vrača na male ekrane
Svet slavnih
Zvezdnik Pr' hostar se vrača na male ekrane
naslednji članek
Kako na dopustu poskrbeti za zdrave zobe
Zdravje
Kako na dopustu poskrbeti za zdrave zobe