mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnik Pr' hostar se vrača na male ekrane

8. 8. 2019; 06.00
Avtor: K.M.
MarioCulibrk

Mario foto: Planet TV

Mario Ćulibrk je dobil svojo oddajo.

Imate radi potegavščine? Kaj pa če na te ne vplivate samo vi, ampak morate, da bi si priborili čim višjo denarno nagrado, slediti navodilom, ki vam jih v uho šepeta znani Slovenec ali Slovenka? Bi se znašli? Prav to bodo morali narediti sodelujoči v novi oddaji Znajdi se!, ki jo bo septembra na Planetu vodil Mario Ćulibrk.

V zabavni oddaji Znajdi se! bodo morali posamezniki pod budnim očesom skrite kamere izvesti najbolj nezaslišane potegavščine in si s tem prislužiti denarno nagrado. Gre za hudomušen družbeni eksperiment, ki pokaže, koliko časa smo pripravljeni slediti navodilom in uresničiti vse zadane naloge, četudi se pri tem popolnoma osmešimo ne le pred našim nič hudega slutečim gostom, ampak tudi pred gledalci.

Navodila, kako gosta potegniti za nos, bodo prihajala iz skrivne sobe, kjer bosta niti vlekla voditelj Mario Ćulibrk in gostujoča znana oseba. Če si bodo želeli sodelujoči s šalo na račun svojih spremljevalcev prislužiti najvišjo denarno nagrado, bodo morali izpolniti prav vsa navodila, ki jih prek skritega mikrofona dobivajo iz skrivne sobe. Odziv nič hudega slutečih spremljevalcev na nenavadno vedenje za mizo pa bo poskrbel za kar nekaj napetosti in smeha …

Navihani voditelj Mario Ćulibrk, ki smo ga na Planetu spoznali tudi v humoristični seriji Dragi sosedje, bo potegavščine snoval skupaj z znanimi gosti, med drugim se mu bodo pridružili Katarina Čas, Goran Hrvaćanin (Gojko Ajkula), Matjaž Javšnik in drugi. "Gre pravzaprav za neke vrste skrito kamero, kjer tekmovalcu damo priložnost, da zasluži 500 evrov. Seveda pa je to vse prej kot enostavno. Opraviti morajo namreč pet izzivov, ki mu jih naloživa jaz in znani gost, vsak izziv pa je težji. Težji kot je izziv, več je tudi smeha," pravi Mario, ki dodaja, da bo oddaja vsebovala tudi veliko mero improvizacije, kar je že med snemanjem privedlo do veliko zabavnih trenutkov.





prejšnji članek
Tako mišice napenja Luka Dončić
Svet slavnih
Tako mišice napenja Luka Dončić
naslednji članek
Kljub bogati karieri, Manca Špik še vedno dela to
Svet slavnih
Kljub bogati karieri, Manca Špik še vedno dela to