laparoskopija Svet24.si

Na operacijski mizi je kričala, kirurg je ni ...

ENERGIJE Dobra karma

Za optimalno delovanje: energijska napoved od 13. ...

aligator Svet24.si

FOTO: Njegove dele telesa našli v aligatorjevem ...

lekarna Svet24.si

Bomo res spet plačevali več, dobili pa manj?

pogovor Dobra karma

Ko kritizirate druge, sami sebe gledate v ogledalo...

Tanja Balabanič Njena.si

Kmalu bo eno leto odkar ni samska

kmetija-2019 Njena.si

Epska bitka moči: Sara dokazala, da je prava ...

Osvojil je Instagram, brez njega ne gredo več na pot!
| Oglasno sporočilo

Osvojil je Instagram, brez njega ne gredo več na pot!

Adrijana Dimec brez njega ne potuje več!, Arhiv

Stalni spremljevalec za pot je vsekakor Samsonite, ki je prava legenda. Je sinonim za potovanja, zato ni čudno, da najnovejša kampanja nosi jasno sporočilo: Samsonite je rojen za pot (Born to go), osvojil pa je tudi številne znane Slovenke!

Samsonite je sinonim tudi za občutek svobode in za trenutke, ki se jih tako radi spominjamo.

Zato ni čudno, da nanj prisegajo tudi številne znane Slovenke, ki jim veliko pomenijo kakovost, videz in lahkotnost potovanj!

Samsonite je pred časom očaral z najnovejšo kampanjo »Born to go« (Rojen za pot) in se tako še bolj približal vsemu navdušenju, ki nas čaka na potovanjih.

Samsonite postal zvezda potovanj in Instagrama!

Nad njim pa je navdušena voditeljica Ula Furlan, ki je izbrala stalnega spremljevalca za na pot."Nikdar si ne bi mislila, da bo izbira kovčka izražala, kdo in kako sem. Nahrbtnikov in potovalk imam kar nekaj, pravega, kakovostnega kovčka pa že dolgo ne. Vedno se je že kje našel kakšen, ki si ga je bilo mogoče izposoditi za tistih nekaj potovalnih dni. Zdaj pa se mi zdi to, da imam čisto pravega, svojega, še zadnji pečat, potrditev zrelosti, profesionalnosti, gibljivosti in tega, da sem ena fajn gospodična."

Tjaša Kokalj Jerala zelo rada pakira in se dogodka vselej veseli, saj to pomeni, da jo čakajo nove dogodivščine."Včasih sem dekletoma spakirala kar vso omaro, zdaj pa morda le tri četrtine,"se v šali nasmehne in pove, da je njen stalni spremljevalec Samsonite Flux, ki je izredno vzdržljiv na vseh potovanjih.

Adrijana Dimec, žena priznanega košarkarja Žige Dimca, pravi, da si brez njega potovanj več ne predstavlja. "Samsonite Cosmolite kovček mi je super zaradi kompaktnega ohišja, ki drži svojo obliko, ne glede na to, kako ga napolniš, zato me ne rabi skrbeti, da bi prekoračila mere, kljub temu pa je neverjetno lahek," pove Adrijana, ki je z dvema majhnima otrokoma vedno na poti. 

Jasna Vale pravi, da se na pot največkrat odpravi za nekaj dni. "Najboljši kovček zame je kabinski kovček Samsonite Cosmolite, ki ima čisto vse lastnosti! Je prostoren, lahek, trpežen in seveda lep. Kovček je izpolnil vsa moja pričakovanja in sedaj je moj zvesti spremljevalec na vseh mojih dogodivščinah."

Pa vi, ste že izbrali svojega zvestega spremljevalca na poti? Poiščite ga TUKAJ.