Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Osvojil je Instagram, brez njega ne gredo več na pot!

23. 8. 2019; 12.56
Avtor: Oglasno sporočilo
_OKM2141

Adrijana Dimec brez njega ne potuje več! foto: Arhiv

Stalni spremljevalec za pot je vsekakor Samsonite, ki je prava legenda. Je sinonim za potovanja, zato ni čudno, da najnovejša kampanja nosi jasno sporočilo: Samsonite je rojen za pot (Born to go), osvojil pa je tudi številne znane Slovenke!

Samsonite je sinonim tudi za občutek svobode in za trenutke, ki se jih tako radi spominjamo.

Zato ni čudno, da nanj prisegajo tudi številne znane Slovenke, ki jim veliko pomenijo kakovost, videz in lahkotnost potovanj!

Navdušenje nad linijo Samsonite foto: Arhiv

Samsonite je pred časom očaral z najnovejšo kampanjo »Born to go« (Rojen za pot) in se tako še bolj približal vsemu navdušenju, ki nas čaka na potovanjih.

Ula Furlan si je izbrala rdečega. foto: Arhiv

Samsonite postal zvezda potovanj in Instagrama!

Nad njim pa je navdušena voditeljica Ula Furlan, ki je izbrala stalnega spremljevalca za na pot."Nikdar si ne bi mislila, da bo izbira kovčka izražala, kdo in kako sem. Nahrbtnikov in potovalk imam kar nekaj, pravega, kakovostnega kovčka pa že dolgo ne. Vedno se je že kje našel kakšen, ki si ga je bilo mogoče izposoditi za tistih nekaj potovalnih dni. Zdaj pa se mi zdi to, da imam čisto pravega, svojega, še zadnji pečat, potrditev zrelosti, profesionalnosti, gibljivosti in tega, da sem ena fajn gospodična."

Tjašo Kokalj Jerala je navdušil Samsonitov spremljevalec iz linije Flux. foto: Arhiv

Tjaša Kokalj Jerala zelo rada pakira in se dogodka vselej veseli, saj to pomeni, da jo čakajo nove dogodivščine."Včasih sem dekletoma spakirala kar vso omaro, zdaj pa morda le tri četrtine,"se v šali nasmehne in pove, da je njen stalni spremljevalec Samsonite Flux, ki je izredno vzdržljiv na vseh potovanjih.

Adrijana Dimec prisega na Samonite Cosmolite, ker je lahek in prostoren obenem. foto: Arhiv

Adrijana Dimec, žena priznanega košarkarja Žige Dimca, pravi, da si brez njega potovanj več ne predstavlja. "Samsonite Cosmolite kovček mi je super zaradi kompaktnega ohišja, ki drži svojo obliko, ne glede na to, kako ga napolniš, zato me ne rabi skrbeti, da bi prekoračila mere, kljub temu pa je neverjetno lahek," pove Adrijana, ki je z dvema majhnima otrokoma vedno na poti. 

Jasna Vale pravi, da je končno našla svojega sopotnika. foto: Arhiv

Jasna Vale pravi, da se na pot največkrat odpravi za nekaj dni. "Najboljši kovček zame je kabinski kovček Samsonite Cosmolite, ki ima čisto vse lastnosti! Je prostoren, lahek, trpežen in seveda lep. Kovček je izpolnil vsa moja pričakovanja in sedaj je moj zvesti spremljevalec na vseh mojih dogodivščinah."

Pa vi, ste že izbrali svojega zvestega spremljevalca na poti? Poiščite ga TUKAJ.

prejšnji članek
Valencia - obmorsko mesto tisočerih zgodb
Življenjski slog
Valencia - obmorsko mesto tisočerih zgodb
naslednji članek
Nataša Gorenc: 'Dogajanje je šlo predaleč!'
Svet slavnih
Nataša Gorenc: 'Dogajanje je šlo predaleč!'
#nasazenazenska
nasazenazenska