horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 22. septembra

vinetou Svet24.si

Zakaj se Nemci šemijo v Indijance?

enakonočje Svet24.si

Pozor! Enakonočje prinaša lekcije za vse nebesne...

vuk (na desni) Svet24.si

Primer Miran Vuk: dajal je lokali, kar bi moral ...

Cook-Eat-Slovenia-Strujkli- Odkrito.si

Popotniki iz tujine navdušeni nad slovenskimi ...

MasterChef Slovenija 2 Njena.si

Poglejte, kakšno lepotico ima Andrej Težak - ...

Zmago Jelinčič Njena.si

Kaj je ubilo Monikino ljubezen do Zmaga?

Jana Morelj ima zahtevno 'šefico'
| K.N. Zvezde, Lady

Jana Morelj ima zahtevno 'šefico'

Jana Morelj, Mediaspeed

Jana Morelj pravi, da je materinstvo odgovorna služba, ki si ji zapisan za vse življenje. 'Da o šefici ne govorim,' se smeji.

Priljubljena vremenarka in voditeljica Jana Morelj je 7. avgusta lani postala prvič mamica. Leto je, kot bi mignil, naokoli in mala Mia je že upihnila prvo svečko. »To leto je bilo polno novih izzivov, izkušenj in brezmejne ljubezni. Vsak dan spoznavam nove razsežnosti materinstva in z mojo punčko preživim vsak dan na polno. Materinstvo je najlepše in najzahtevnejše poslanstvo, odgovorna služba, ki si ji zapisan vse življenje. Da o šefici ne govorim,« je v smehu povedala Jana in dodala, da ima Mia že precej izoblikovan značaj.

»Pokaže in izrazi, kadar ji nekaj ni všeč. Je prava raziskovalka, vedno nasmejana in zelo pogumna mala nagajivka. Obožuje glasbo in otroke, rada je zunaj in ne zna biti pri miru. Razen kadar spi,« razkriva Jana. Rojstni dan so sicer praznovali v družinskem krogu ob slastni torti, darilih in voščilih. Jana in njen partner Fogy pa o povečanju družine za zdaj še ne razmišljata. »Že takoj po rojstvu sem dobila vprašanje, ali bova imela še enega otroka. Najprej me je to vprašal  ginekolog. Za zdaj o tem še ne razmišljava, ker je z Mio čisto dovolj dela. Včasih še preveč.«