mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaradi velike riti ji niso napovedovali uspeha

14. 9. 2019; 05.00
Avtor: T. J.
jennifer 1

Jennifer Lopez so včasih nenehno govorili, da je njena zadnjica prevelika, da bi ji lahko uspelo v zvezdniškem svetu. foto: Profimedia

Jennifer Lopez, ena od desetih najbolje plačanih glasbenic na svetu, se je v najnovejšem intervjuju spomnila obdobja z začetka svoje kariere, ko so ji številni govorili, da zaradi videza in predvsem prevelikih oblin nikoli ne bo požela uspeha.

Danes 50-letna igralka, pevka, plesalka, modna oblikovalka in poslovna ženska Jennifer Lopez služi milijone, snema lasten šov, izdaja en album za drugim in aktivno snema filme, a resnici na ljubo v njenem življenju ni šlo vedno vse tako zelo gladko. V najnovejšem intervjuju, ki ga je dala za revijo Variety, je razkrila, s kakšnimi ovirami se je srečevala na začetku kariere. Takrat nihče od njenih nadrejenih ni niti slutil, da bo postala ena od najbolje plačanih glasbenic na svetu in da ji bo uspelo celo v igralskem svetu.

Ko je ljubila oskarjevca Bena Afflecka, je medije zanimalo le še njuno razmerje. foto: Profimedia

»Nenehno so mi govorili, da je moja zadnjica prevelika. Moškemu nikoli ne bi rekli česa takšnega,« je dejala Jennifer in dodala, da so ji agentje dopovedovali, da lahko dobi samo vloge snažilk – verjetno zaradi latinskega porekla. Ko je začela razmerje s 47-letnim igralcem in filmskim ustvarjalcem Benom Affleckom, s katerim se je novembra 2002 celo zaročila, se je vse vrtelo le še okoli te ljubezenske zgodbe, zato se je bala, da bo izgubila svojo identiteto in kariero. »Seveda obstajajo dvojni standardi, še posebno iz perspektive ženske,« je zatrdila in pojasnila, da jo je to, da je takrat javnost nanjo gledala le kot na dekle velikega hollywoodskega zvezdnika in oskarjevca, zelo motilo. Ko je razmerje z Benom razpadlo, se je zaljubila v 50-letnega pevca in igralca Marca Anthonyja, ki je leta 2004 postal njen tretji in za zdaj zadnji mož in s katerim je v zakonu dobila dvojčka, zdaj že 11-letna Maximiliana in Emme. Po njenih besedah je ravno v zakonu z Marcom njena kariera doživela največjo stagnacijo: »Imela sem otroka, ki sta bila moja prioriteta, in nisem dobivala ravno veliko poslovnih priložnosti. Večinoma sem le spremljala Marca. Z njim sem odšla na več turnej.« Po sedmih letih zakona ji je hrbet obrnila tudi sreča v ljubezni: julija 2011 sta z Marcom naznanila, da se razhajata.

V obdobju, ko je bila poročena z Marcom Anthonyjem, je njena kariera stagnirala, saj se je posvečala le dvojčkoma. foto: Profimedia

Kmalu po razpadu tretjega zakona so ji ponudili mesto v žiriji priljubljene oddaje Ameriški idol, ki ga je brez razmišljanja sprejela. Njena odločitev, da sprejme mamljivo ponudbo, se je izkazala kot zadetek v polno, saj se je takrat njena kariera začela strmo vzpenjati: »Vsi so mi govorili, da ne bi smela sprejeti te ponudbe. Pojasnjevali so mi, da bo moja kariera propadla, da mi nihče več ne bo ponujal vlog v filmih in da bom videti kot tretjerazredni propadli umetnik. Ker takrat tako in tako nisem dobivala vlog, sem jim odgovarjala prav s tem argumentom.« Jennifer je v omenjenem šovu, v katerem iščejo nadarjene glasbenike, vlogo žirantke opravljala kar pet sezon in zato postala svojevrsten zaščitni znak te oddaje. In ravno to ji je odprlo številna vrata ter ji povrnilo načeto samozavest. 

Od februarja 2017 je v razmerju z nekdanjim igralcem bejzbola Alexom Rodriguezom, s katerim je zaročena. foto: Profimedia

Danes zvezdnica dela s polno paro in že čez nekaj dni bodo v naših kinih začeli predvajati komično kriminalko Prevarantke na Wall Streetu, v kateri Jennifer upodablja maščevalno striptizeto. Lepotico, ki je do zdaj izdala osem studijskih albumov, smo lahko gledali tudi v nekaterih serijah, v intervjuju pa je razkrila, da razmišlja o tem, da bi prevzela režijsko taktirko filma The Godmother, v katerem bo upodobila narko botro, kokainsko kraljico Griseldo Blanco. Uspehov pa ne žanje le na poslovnem področju, temveč tudi na ljubezenskem. Že dve leti in pol je namreč v nadvse srečnem razmerju z nekdanjim bejzbolskim zvezdnikom, 44-letnim Alexom Rodriguezom, s katerim sta marca naznanila, da sta zaročena.  

Čez nekaj dni jo bomo v kinu lahko gledali v filmu Prevarantke na Wall Streetu. foto: Profimedia

prejšnji članek
Ne boste verjeli, kaj je Klemen Bunderla ušpičil v šoli
Svet slavnih
Ne boste verjeli, kaj je Klemen Bunderla ušpičil v šoli
naslednji članek
8 naj jesenskih trendov
Moda&Lepota
8 naj jesenskih trendov
#nasazenazenska
nasazenazenska