ženska vesolje Dobra karma

16 jasnih primerov, kako nam vesolje pošilja ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

planet1 - foto jaka koren Svet24.si

Najprej se je videlo iz vesolja, kar zdaj ...

Göttingen Svet24.si

Večji lokalni izbruh na Spodnjem Saškem: v ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

varoslav-in-valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Valentina luksuz spremenila v ...

Gorko posneli, kako jih je mučila!
| V.M.

Gorko posneli, kako jih je mučila!

Gorka Berden bo kmalu za volanom!, Aleš-Rod

Simpatična igralka Gorka Berden je sodelovala v hudomušni oddaji, kjer je morala poskrbeti za prav posebno mučenje tekmovalcev. Sprva ji slednje ni bilo povšeči, potem pa je pozabila na predsodke in se preprosto zabavala …

Ste si že ogledali oddajo Znajdi se!? Gre za oddajo s skrito kamero, kjer so slavni gostje voditelja Maria Ćulibrka postavljeni pred prav poseben izziv. Tekmovalcem, ki lahko zaslužijo 500 eur, morajo namreč dodeliti pet odbitih nalog, pri čemer morajo slednji paziti, da jih spremljevalec, ki ne ve za skrito kamero, ne razkrinka.

V drugi epizodi oddaje se je Mariu pridružila Gorka Berden, simpatična igralka, ki smo jo lahko spremljali tudi v šovu Zvezde plešejo. Kako se je odrezala, si boste lahko ogledali že nocoj, ob 21. uri na Planet TV, lahko pa vam še pred ogledom zaupamo, da je bilo za Gorko mučenje tekmovalcev na začetku precej mučno.

»Še zlasti ko vidiš reakcije spremljevalcev in vidiš, da jim je sila neprijetno. Potem pa sem si rekla, da je vse samo igra, ki jo lahko tekmovalec kadarkoli prekine, zato naj bo vse skupaj čim bolj zabavno,« je pojasnila in dodala, da ji je bil zelo zanimiv odziv sodelujočih ob razkritju skrite kamere.

»Neverjetno, kako presenečeni in olajšani so ljudje, ko izvejo, da je vse le skrita kamera in da se njihovim partnerjem, prijateljem ali sorodnikom le ni popolnoma zmešalo.«