mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gorko posneli, kako jih je mučila!

11. 9. 2019; 12.00
Avtor: V.M.
Gorka Berden 3

Gorka Berden bo kmalu za volanom! foto: Aleš-Rod

Simpatična igralka Gorka Berden je sodelovala v hudomušni oddaji, kjer je morala poskrbeti za prav posebno mučenje tekmovalcev. Sprva ji slednje ni bilo povšeči, potem pa je pozabila na predsodke in se preprosto zabavala …

Ste si že ogledali oddajo Znajdi se!? Gre za oddajo s skrito kamero, kjer so slavni gostje voditelja Maria Ćulibrka postavljeni pred prav poseben izziv. Tekmovalcem, ki lahko zaslužijo 500 eur, morajo namreč dodeliti pet odbitih nalog, pri čemer morajo slednji paziti, da jih spremljevalec, ki ne ve za skrito kamero, ne razkrinka.

V drugi epizodi oddaje se je Mariu pridružila Gorka Berden, simpatična igralka, ki smo jo lahko spremljali tudi v šovu Zvezde plešejo. Kako se je odrezala, si boste lahko ogledali že nocoj, ob 21. uri na Planet TV, lahko pa vam še pred ogledom zaupamo, da je bilo za Gorko mučenje tekmovalcev na začetku precej mučno.

»Še zlasti ko vidiš reakcije spremljevalcev in vidiš, da jim je sila neprijetno. Potem pa sem si rekla, da je vse samo igra, ki jo lahko tekmovalec kadarkoli prekine, zato naj bo vse skupaj čim bolj zabavno,« je pojasnila in dodala, da ji je bil zelo zanimiv odziv sodelujočih ob razkritju skrite kamere.

»Neverjetno, kako presenečeni in olajšani so ljudje, ko izvejo, da je vse le skrita kamera in da se njihovim partnerjem, prijateljem ali sorodnikom le ni popolnoma zmešalo.« 

Gorka v akciji.

Gorka v akciji. foto: Planet TV

prejšnji članek
Kaj se zgodi, če nosečnica pije alkohol?
Zdravje
Kaj se zgodi, če nosečnica pije alkohol?
naslednji članek
Ranko Babić predstavlja za moške zelo bolečo temo
Svet slavnih
Ranko Babić predstavlja za moške zelo bolečo temo