Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Beckhamovi proslavili svežo najstniško ljubezen!

18. 9. 2019; 06.00
Avtor: T. J.
romeo beckham

Romeo Beckham s svojim domnevnim dekletom Mio 'Mimi' Moocher foto: Profimedia

Romeo Beckham je na družinsko večerjo pripeljal prav posebno gostjo, ki je seveda takoj vzbudila zanimanje svetovnih medijev.

Romea Beckhama, sina 44-letnega nekdanjega nogometaša Davida Beckhama in 45-letne modne oblikovalke Victorie Beckham, so pred nekaj dnevi opazili v družbi dekleta, s katerim se je udeležil družinske večerje v italijanski restavraciji Harry's v londonski soseski Mayfair. Slavni družini, ki si je pred tem ogledala Victorijin modni šov v angleški prestolnici, se je na večerji pridružila Mia 'Mimi' Moocher, ki naj bi bila prva velika ljubezen 17-letnega Romea.

Kako dolgo se domnevna zaljubljenca že poznata, ni znano, je pa jasno, da ji na Instagramu sledita tako Romeo kot njegov 14-letni brat Cruz. Govorice o tem, da sta Romeo in Mimi v razmerju, so se začele širiti že v začetku septembra, ko je mladenka sinu slavnih staršev na Instagramu čestitala za rojstni dan. »Vse najboljše, Romo,« je napisala ob fotografiji do ušes nasmejanega Romea. Sporočilu je dodala srček, kar verjetno pove vse. Družina Beckham torej očitno ni proslavljala le nove Victorijine kolekcije, ampak tudi svežo najstniško ljubezen ...  

prejšnji članek
Razkrito v koga se bodo preobrazili tekmovalci!
Resničnostni šovi
Razkrito v koga se bodo preobrazili tekmovalci!
naslednji članek
Izbranka Bizovičarja pokazala svojo ljubezen
Svet slavnih
Izbranka Bizovičarja pokazala svojo ljubezen