Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ranko Babić šokiral z razkritjem največje intime

1. 10. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
ranko-babić, kriza-srednjih-let

Ranko s svojo drago Natašo, ki je imela v predstavi eno izmed vidnejših vlog. foto: Marko Vavpotič, M24.si

Ni dvoma, Ranko Babić je človek, ki zna nasmejati. A česa takega, s čimer je postregel na svoji sveže pečeni predstavi, iskreno nismo pričakovali. Če je Babićev fant z razkritjem podrobnosti iz zasebnega življenja dosegel, da se je na premieri v Špas teatru Mengeš nabito polna dvorana tresla od gromkega smeha, sem sama s strahom pogledovala, kdaj ga bo iz odra odvlekel kdo izmed domačih. Ker tole, dragi moji, je bila pa hoja po robu. Ranko, si še med nami?

Pretekli teden je luč sveta ugledala nova avtobiografska komedija Kriza srednjih let, tekom katere se boste zagotovo vprašali, kako za vraga je Ranko Babić sploh preživel otroštvo, kako je videti njegov oče in iz katerega vogala bo prihrumela soproga Nataša ter mu okrog ušes prisolila par krepkih. Ali pa ga kar z metlo napodila dol iz odra, kar bi bilo, če se postavimo v njeno kožo, še najbolj varno.

Ranko foto: Marko Vavpotič, M24.si

A Nataše kar ni bilo, fant Jasne Kuljaj jo je medtem ucvrl iz dvorane, Salome je s smehom prekosila slehernega gledalca v dvorani, Rebeka Dremelj pa je bila zagotovo hvaležna za robčke v torbici, saj je zaradi Rankovih izjav komajda krotila solze. 

A Ranko ni popuščal, rogovilil je do samega konca, ko je krohotajočemu občinstvu po povsem razgaljenemu spolnemu življenju in nazorni demonstraciji (tako je, vse nam je pokazal) zaupal še to, da njegova draga najraje seksa tedaj, ko ne more kakat! Ja, tudi mi smo zajeli sapo. Pa ne le enkrat, zato vsem skupaj toplo priporočamo, da Ranka obiščete na predstavi – tudi zaradi tega, da se prepričamo, da po svetu še vedno hodi živ in zdrav!

Od smeha so tekle solze ... foto: Marko Vavpotič, M24.si

Ranko Babić - premiera Kriza srednjih let foto: Vito Tofaj

prejšnji članek
Iris Mulej razkrila, v čem uživa njena hči
Svet slavnih
Iris Mulej razkrila, v čem uživa njena hči
naslednji članek
Salome na hitro shujšala!
Svet slavnih
Salome na hitro shujšala!