profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lucija je obrisala solze: Pazite se maščevanja

2. 10. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
kmetija

Lucija foto: POP TV

Bo mlada Lucija poskrbela za preobrat na posestvu?

Nov teden, na mizi pa nove karte. Glava družine je postala Tanja, ki je za hlapca določila Luko, za deklo pa Lucijo. Slednjo so sinoči tekmovalci izbrali za prvo dvobojevalko.

Čeprav se je precej glasno šepetalo, da bodo člani družine za prvo dvobojevalko izbrali Lucijo, slednji kljub temu ni bilo prijetno poslušati razlogov in zreti v vedno daljšo vrstico kamenčkov pred seboj. Mlada tekmovalka je namreč spoznala, da kljub na prvi pogled pristnim navezam, sotekmovalcem vendarle ne more zaupati. Nežno jo je pobožal zgolj Sarin prijazen komentar, ki pa seveda lahko izvira od kuharičinih nadaljnjih načrtov.

Lucija je prejela največ kamenčkov. foto: POP TV

Na led jo je peljal tudi Rene, ki ji je v zameno za mleko obljubil, da ji odpadniki ne bodo namenili niti enega kamenčka. Ker dane obljube ni predstavil članom družine, je Lucija od Adrijane prejela glas, s čimer si je Rene nakopal Lucijino jezo, nezaupanje in željo po maščevanju.

Razočarana Lucija, ki je prejela kamenček tako od svoje velike simpatije Denisa, kot od tihe prijateljice Damjane, je tako utrnila solze in sklenila, da bo igrala svojo igro ter družino še kako presenetila.

prejšnji članek
Pevec skupine Imagine Dragons: 'Eksplodiralo mi je srce!'
Svet slavnih
Pevec skupine Imagine Dragons: 'Eksplodiralo mi je srce!'
naslednji članek
Tako v resnici poteka snemanje oddaje Znajdi se!
Svet slavnih
Tako v resnici poteka snemanje oddaje Znajdi se!