profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ksenija iz Kmetije znova v bitki – se je rak vrnil?

14. 10. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
ksenija sešel3

Ksenija danes, pred pregledom ... foto: POP TV

Simpatična tekmovalka Ksenija Sešel ponovno bije bitko z zdravjem. Njeno stanje se je poslabšalo, na pregledu so zdravniki odkrili bulico. Kljub bolečinam in strahu zre v prihodnost z optimizmom, hkrati pa priznava, da potrebuje pomoč …

Danes, dan pred 35. rojstnim dnem, ima Ksenija Sešel magnetno resonanco medenice, specialistični pregled mehkega tkiva, tekom katerega bodo lahko natančno opredelili, v kakšnem stanju je njeno ginekološko obolenje. Na nedavnem pregledu so namreč odkrili ponoven pojav bulice, kar ji je glede na preteklo bitko z rakom pošteno nagnalo strah v kosti. Poleg odkritja Ksenijo spremljajo tudi hude bolečine, kot nam je zaupala, so slednje tako intenzivne, da ne more sedeti. "Pravzaprav gre za dve bulici, čutim še eno starejšo, zadnje štiri dni so občutki intenzivneši."

Ksenija foto: Aleš Rod

A kot da ji življenje ni namenilo dovolj težkega bremena, se Laščanka sooča še s finančno stisko. Zaradi zdravstvenih težav namreč ni zaposlena, živi od socialne podpore, s katero pa si ne more privoščiti potrebne zdravstvene oskrbe. K sreči so ji na pomoč priskočili dobri ljudje, spletni prijatelji iz Facebook skupine Lumpi Krtek, ki so ji s pomočjo donacij pomagali do nakupa potrebnih zdravil in pripravkov za izboljšanje počutja.

»Želim si, da bi bilo čim prej vse mimo, želim si, da ne bi bilo povezano z rakom … Verjamem, da bo vse ok, moram verjeti, da bo …« pokima Ksenja in doda, da mora razmišljati pozitivno in se ne sme predati črnim mislim, četudi ji ni lahko trpeti tako hude bolečine. Slednje skuša premagati s konopljino smolo in napitki za krepitev imunskega sistema. »To mi res pomaga in vsaj nekoliko olajša bolečine,« še pove nekdanja tekmovalka Kmetije, ki skuša obrniti vsak evro, da lahko občasno nekoliko lažje preživi dan. V kolikor se vas je njena stiska dotaknila, lahko Kseniji tudi vi priskočite na pomoč. V stik lahko stopite prek Facebooka, kjer so jo v minulih dneh srčni posamezniki že presenetili z donacijami.

Držimo pesti in upamo na najboljše.

prejšnji članek
Blaž Švab prvič spregovoril o svoji izbranki?
Resničnostni šovi
Blaž Švab prvič spregovoril o svoji izbranki?
naslednji članek
Nataša Gorenc pobegnila negativcem
Svet slavnih
Nataša Gorenc pobegnila negativcem