Shannen Doherty Dobra karma

Slavna igralka v solzah: rak se je vrnil

irma usto Svet24.si

V trčenju v betonski zid umrli "najlepši sestri ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

Ladja MV Alta Svet24.si

VIDEO in FOTO: Nevihta na irsko obalo naplavila ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Aljaž Škorajenc Njena.si

Slovenski plesalec pretresen zaradi smrti ...

Helena Blagne_Led in sol_foto_NEO VISUALS (3) Njena.si

Helena Blagne razgaljena pozirala v kadi

Ksenija iz Kmetije znova v bitki – se je rak vrnil?
| V.M.

Ksenija iz Kmetije znova v bitki – se je rak vrnil?

Ksenija danes, pred pregledom ..., POP TV

Simpatična tekmovalka Ksenija Sešel ponovno bije bitko z zdravjem. Njeno stanje se je poslabšalo, na pregledu so zdravniki odkrili bulico. Kljub bolečinam in strahu zre v prihodnost z optimizmom, hkrati pa priznava, da potrebuje pomoč …

Danes, dan pred 35. rojstnim dnem, ima Ksenija Sešel magnetno resonanco medenice, specialistični pregled mehkega tkiva, tekom katerega bodo lahko natančno opredelili, v kakšnem stanju je njeno ginekološko obolenje. Na nedavnem pregledu so namreč odkrili ponoven pojav bulice, kar ji je glede na preteklo bitko z rakom pošteno nagnalo strah v kosti. Poleg odkritja Ksenijo spremljajo tudi hude bolečine, kot nam je zaupala, so slednje tako intenzivne, da ne more sedeti. "Pravzaprav gre za dve bulici, čutim še eno starejšo, zadnje štiri dni so občutki intenzivneši."

Foto: Aleš Rod - Ksenija

A kot da ji življenje ni namenilo dovolj težkega bremena, se Laščanka sooča še s finančno stisko. Zaradi zdravstvenih težav namreč ni zaposlena, živi od socialne podpore, s katero pa si ne more privoščiti potrebne zdravstvene oskrbe. K sreči so ji na pomoč priskočili dobri ljudje, spletni prijatelji iz Facebook skupine Lumpi Krtek, ki so ji s pomočjo donacij pomagali do nakupa potrebnih zdravil in pripravkov za izboljšanje počutja.

»Želim si, da bi bilo čim prej vse mimo, želim si, da ne bi bilo povezano z rakom … Verjamem, da bo vse ok, moram verjeti, da bo …« pokima Ksenja in doda, da mora razmišljati pozitivno in se ne sme predati črnim mislim, četudi ji ni lahko trpeti tako hude bolečine. Slednje skuša premagati s konopljino smolo in napitki za krepitev imunskega sistema. »To mi res pomaga in vsaj nekoliko olajša bolečine,« še pove nekdanja tekmovalka Kmetije, ki skuša obrniti vsak evro, da lahko občasno nekoliko lažje preživi dan. V kolikor se vas je njena stiska dotaknila, lahko Kseniji tudi vi priskočite na pomoč. V stik lahko stopite prek Facebooka, kjer so jo v minulih dneh srčni posamezniki že presenetili z donacijami.

Držimo pesti in upamo na najboljše.