profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Istanbulska nevesta: Ljubitelja lepotic je ukrotila ta dama!

15. 10. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
berkay

Berkay v vlogi Murata. foto: Planet TV

Turški igralec Berkay Hardal, ki ga poznamo kot lik iz priljubljene serije Istanbulska nevesta, je v resničnem življenju pravi ženskar, ki leta iz cveta na cvet. No, kot kaže, se je sedaj namenil pustiti to obdobje za seboj, nepričakovano je namreč skočil v zakonski jarem.

Berkay Hardal je imel v zadnjem obdobju sila pestro zasebno življenje. Igralec, ki je v seriji Istanbulska nevesta stopil v čevlje najmlajšega sina družine Boran, se je na snemanju zaljubil v soigralko Hiro Koyuncuoğlu, ki je igrala služabnico Bade. Zvezdnika sta postala parček kar dvakrat, a žal jima sreča v ljubezni ni bila naklonjena. A Berkay ni dolgo sameval, utrinki rumenega tiska namreč razkrivajo, da se je nenehno mudil ob številnih lepoticah, zatem se je zaljubil v soigralko Afro Saraçoğlu, nato pa še v kolegico Gülper Özdemir.

A vse te lepotice kot kaže igralec ni videl kot ženske, s katerimi bi si želel stopiti na skupno življenjsko pot. Romance, ki jih je nanizal v obdobju enega leta, je namreč zaključil z nepričakovanim razkritjem, da se je zaročil z igralko Dilan Telkök. A še preden so se oboževalke prenehale spraševati ali zvezdnik misli resno, je slednji že presenetil z novim razkritjem. Z Dilan sta se namreč poročila, kar sta oboževalcem sporočila kar na družbenem omrežju. Slikovite poročne utrinke je na Instagramu objavila lepa nevesta, ogledate pa si jih lahko spodaj …

prejšnji članek
Alya spet zaljubljena?
Svet slavnih
Alya spet zaljubljena?
naslednji članek
Dvojčka s taktiko do zmage v letošnji Kmetiji?
Resničnostni šovi
Dvojčka s taktiko do zmage v letošnji Kmetiji?