stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditelja prisilili, da je jedel 'smrdljivo hrano'

15. 10. 2019; 07.00
Avtor: PR
burek, jean-frbežar

Matic foto: Radio Antena

Voditelja Anteninega zajtrka na Hitradiu Antena Jean Frbežar in Jerica Zupan sta za vajenca Matica Hercega pripravila kulinarične izzive, ki so ga povsem šokirali.

Matic je vsak dan v tednu poskusil neko novo jed, ki jo še nikoli v življenju ni jedel. »Kar se tiče hrane sem zelo klasičen. Moja najljubša hrana sta dunajski zrezek in pomfri. Tudi, če grem v gostilno, petkrat pregledam meni in potem naročim preverjeno kombinacijo. Včasih pa tudi sebe presenetim in naročim pico,« je v smehu povedal Matic, ki je izziv začel s sirnim in mesnim burekom, katerega še nikol v življenju ni jedel. »Moram priznati, da je bil dober. Boljši mi je sirni, mesni je bil precej suh. Sem pa rekel, da bom poskusil še pica burek. Sicer ne vem, če ga bom še kdaj naročil, bom raje izbral kakšen hamburger,« je dejal radijec.

Poleg bureka je 22-letnik poskusil še kaviar in vampe. »Kaviar je bil res ogaben, imel je zelo močan okus, pa še na ta veliki žlici sem ga dobil, v kupčku. Vampi pa so smrdeli, bili žilavi, komaj sem jih pregriznil« je povedal voditelj.  Za finale petkovih norih izzivov skupaj z bonboni Fisherman's friend. , ga je čakala morska poslastica izpod rok kuharja Janija Jugovica. Špageti s školjkami, sipinim črnilom, posušenimi jajci od morske ribe ciplja, ter feferoni. »Tudi to mi ni bilo dobro. Morska hrana mi že tako smrdi. Burek je bil daleč najboljši. Za nagrado sem si potem privoščil dunajski zrezek in pomfri, sva si ga z Jeanom razdelila,« je v smehu sklenil voditelj.

prejšnji članek
Sovoditelj Jasne Kuljaj: Slovenci preveč komplicirate
Svet slavnih
Sovoditelj Jasne Kuljaj: Slovenci preveč komplicirate
naslednji članek
Takšno je danes Burakovo življenje
Svet slavnih
Takšno je danes Burakovo življenje