nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sovoditelj Jasne Kuljaj: Slovenci preveč komplicirate

15. 10. 2019; 08.00
Avtor: PR
PriCrnemPetru_PR

Jasna Kuljaj in Angelo foto: Planet TV

V glasbeno zabavni oddaji Pri Črnem Petru, ki jo lahko spremljamo na Planetu in ki jo vodi Jasna Kuljaj, lahko poleg drugih likov spremljamo vedno dobro razpoloženega Angela, ki prihaja iz Argentine.

Angelo je v Slovenijo najprej mislil priti na nekajmesečni obisk, saj tu že živijo starši njegove izbranke Veronice. Kmalu nato ju je Slovenija tako prevzela, da sta se odločila tukaj ustvariti dom in družino. "Sprva sva nameravala ostali le tri mesece, potem pa sva se zaljubila v zeleno pokrajino, čist zrak, mir, zdaj pa sva tu že osem let," nam je povedal vedno razigrani Argentinec, ki je sicer že prepotoval velik del sveta. Nikjer pa se mu ni zdelo tako lepo kot pri nas.

Tudi nad Slovenci je navdušen, čeprav pri nas pogreša malce več sproščenosti, ki je značilna za države Latinske Amerike. "Slovenci ste zelo prijazni in ste me takoj sprejeli za svojega. Me pa pri vas moti to, da ne znate dovolj uživati življenja in uživati v dobrinah, ki jih je okoli vas vse polno. Zdi se mi, da malce preveč 'komplicirate'," je z nasmehom na ustih zaključil Angelo.

prejšnji članek
Nekdanji ženi naj bi grozil s smrtjo
Svet slavnih
Nekdanji ženi naj bi grozil s smrtjo
naslednji članek
Voditelja prisilili, da je jedel 'smrdljivo hrano'
Svet slavnih
Voditelja prisilili, da je jedel 'smrdljivo hrano'
#nasazenazenska
nasazenazenska