pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekdanji ženi naj bi grozil s smrtjo

15. 10. 2019; 09.00
Avtor: T. J.
jeremy renner

Jeremy Renner in Sonni Pacheco foto: Profimedia

Med igralcem Jeremyjem Rennerjem in njegovo nekdanjo ženo Sonni Pacheco se je razvnela huda bitka za skrbništvo nad hčerkico Avo Berlin.

Novinarji ameriškega portala TMZ in revije People naj bi se dokopali do sodne dokumentacije, ki razkriva, da 48-letni igralec Jeremy Renner in njegova nekdanja žena, kanadska igralka in model Sonni Pacheco, v bitki za skrbništvo nad šestletno hčerkico Avo Berlin uporabljata vsa razpoložljiva sredstva. Sonni Marvelovemu zvezdniku očita marsikaj hudega, med drugim tudi to, da ji je pod vplivom mamil in alkohola grozil, da jo bo ubil. Poleg tega naj bi si Jeremy nekoč v usta vtaknil pištolo in grozil s samomorom. Zdi se, da bi Sonni rada dobila polno skrbništvo nad hčerko, svojemu nekdanjemu možu pa bi privoščila le omejeno pravico do obiskov.  

»Dobrobit njegove hčerke Ave je za Jeremyja že od nekdaj najpomembnejša in tako bo tudi ostalo,« pa je za omenjeni portal TMZ zatrdil igralčev predstavnik, ki je poudaril, da se mora o zadevi izjasniti sodišče. Dodal je še, da je preprosto treba poudariti, da so 'enostranske trditve', ki prihajajo s Sonnijine strani, 'dramatiziranje', s katerim zasleduje določen cilj. Zvezdnik naj bi takoj po tem, ko je prebral članek na spletni strani TMZ, na sodišču vložil dokumente, v katerih trdi, da so očitki na njegov račun povsem izmišljeni. V resnici naj bi se Sonni spopadala z odvisnostjo od mamil in s psihičnimi težavami. Jeremy in Sonni, ki sta se poročila januarja 2014, sta se razšla že decembra istega leta. Njuna ločitev je postala uradna leta 2015.   

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
Zdravje
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
naslednji članek
Sovoditelj Jasne Kuljaj: Slovenci preveč komplicirate
Svet slavnih
Sovoditelj Jasne Kuljaj: Slovenci preveč komplicirate