kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nuša Derenda in Dejan Krajnc ujeta na ledeniku!

16. 10. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
nuša in dejan

Nuša in Poskočni Muzikantje foto: Facebook

Glasbenika se v teh dneh mudita na ledeniku Mölltal na avstrijskem Koroškem. V objektiv so ju ujeli med uživanjem v snegu …

Medtem ko so nas je v teh dneh v dolini razveseljevale prijetno tople temperature, so se Nuša Derenda in ekipa Poskočnih Muzikantov odpravili tja, kjer radi šklepetajo zobje. Na ledenik Mölltal, kjer jih je pričakalo dovolj snega, da so se lahko prepustili zimskim vragolijam.

»In lahko rečem, da sem se prvič letos kepala ... Še več, snežaka sem delala! Se še kdo lahko s tem pohvali sredi oktobra? Roke gor,« je pobarala Nuša svoje oboževalce na družbenem omrežju, medtem ko je pevec Dejan Krajnc zlezel na snežni top in si kar tam privoščil steklenico pijače.

Utrinke, ki jih je družba ujela v objektiv, so objavili na Instagramu, da pa se oboževalci ne bi preveč spraševali, kaj se dogaja, so dodali tudi pojasnilo, da na ledeniku ustvarjajo unikaten glasbeni projekt.

»Snemanje prihajajočega videospota na Mölltalu. Sneg je poskrbel, da je delo sproščeno in ob tem smo se noro zabavali! Kmalu izveste kaj več,« pa so na družbenem omrežju zapisali Poskočni muzikantje.

Nuša Derenda

Nuša Derenda foto: Primož Lavre

prejšnji članek
Rok Ferendja ima pred novo vlogo v življenju kar nekaj treme
Svet slavnih
Rok Ferendja ima pred novo vlogo v življenju kar nekaj treme
naslednji članek
Blaž Švab prestaja neverjetne napore
Resničnostni šovi
Blaž Švab prestaja neverjetne napore