franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takšna sta danes akterja videa: 'Kam gre beli zajček?'

6. 11. 2019; 11.00
Avtor: V.M.
matjaž-kosi

Utrinek iz spletne senzacije foto: Matjaž Kosi

Se spomnite zabavnega videa Kam gre beli zajček?, ki je pred sedmimi leti nasmejal Slovenijo? Parček je še vedno skupaj, pred časom sta se poročila in si ustvarila družino.

Kam gre beli zajček? je zabavna videozgodba, ki jo je Matjaž Kosi posnel na skrivaj, medtem ko se je njegovo dekle za računalnikom ukvarjalo s številčnimi zapisi. Njeno resno delo in prošnje, naj ji vendarle pomaga pri opravilu, je Matjaž motil z nenehnim spraševanjem, 'kam gre beli zajček?'. Fantovo nagajanje je Simono tako vznemirilo, da je v navalu jeze z njim malce grobo obračunala, video pa je po objavi hipoma postal spletna senzacija. Parček je kasneje posnel še dve oz. tri video vsebine, ki pa niso požele takšnega uspeha, kot prva objava, v kateri je Simona nevede sodelovala.

Matjaž in Simona Kosi foto: Matjaž Kosi

Kaj se je zgodilo s Simono in Matjažem?

Simona in Matjaž nista več fant in dekle, a ne, ker bi prekinila razmerje in se odpravila vsak svojo pot. Leta 2012 sta se namreč poročila in svojo ljubezen okronala z družino. Kot sta zakonca razkrila v minulih dneh, sta postala starša treh otrok, zadnji se je družini pridružil v lanskem letu. Sta se pa Simona in Matjaž po dolgih letih javila s posebnim razlogom, obuditi namreč želita spomin na spletno senzacijo in nadaljevati s svojimi spletnimi dogodivščinami … Spremljate ju lahko na njunem YouTube kanalu in Facebook strani Misticizem.

prejšnji članek
Poskočni in Nuša združili številne slovenske vplivneže
Svet slavnih
Poskočni in Nuša združili številne slovenske vplivneže
naslednji članek
Dvojčkoma uspelo maščevanje - se bosta v petek lahko smejala?
Svet slavnih
Dvojčkoma uspelo maščevanje - se bosta v petek lahko smejala?