Prijatelji Svet24.si

Se vračajo Prijatelji?

opravljanje Dobra karma

Nova epidemija: obrekovanje in obremenjevanje s ...

meghan-see Svet24.si

FOTO: V 17 mesecih več kot prepolovila svojo ...

cisterna, viadukt malence Svet24.si

Znano, zakaj je tovornjak prebil ograjo in padel z...

Alfi Nipič ponovno hospitaliziran Dobra karma

Bolnemu Alfiju Nipiču 16.000 Slovencev izrazilo ...

RENE ŠANTIĆ Njena.si

Razkrili, kakšen fotograf je v resnici Rene ...

Gašper Rifelj Njena.si

Gašper Rifelj sporočil žalostno novico

Takšna sta danes akterja videa: 'Kam gre beli zajček?'
| V.M.

Takšna sta danes akterja videa: 'Kam gre beli zajček?'

Utrinek iz spletne senzacije, Matjaž Kosi

Se spomnite zabavnega videa Kam gre beli zajček?, ki je pred sedmimi leti nasmejal Slovenijo? Parček je še vedno skupaj, pred časom sta se poročila in si ustvarila družino.

Kam gre beli zajček? je zabavna videozgodba, ki jo je Matjaž Kosi posnel na skrivaj, medtem ko se je njegovo dekle za računalnikom ukvarjalo s številčnimi zapisi. Njeno resno delo in prošnje, naj ji vendarle pomaga pri opravilu, je Matjaž motil z nenehnim spraševanjem, 'kam gre beli zajček?'. Fantovo nagajanje je Simono tako vznemirilo, da je v navalu jeze z njim malce grobo obračunala, video pa je po objavi hipoma postal spletna senzacija. Parček je kasneje posnel še dve oz. tri video vsebine, ki pa niso požele takšnega uspeha, kot prva objava, v kateri je Simona nevede sodelovala.

Foto: Matjaž Kosi - Matjaž in Simona Kosi

Kaj se je zgodilo s Simono in Matjažem?

Simona in Matjaž nista več fant in dekle, a ne, ker bi prekinila razmerje in se odpravila vsak svojo pot. Leta 2012 sta se namreč poročila in svojo ljubezen okronala z družino. Kot sta zakonca razkrila v minulih dneh, sta postala starša treh otrok, zadnji se je družini pridružil v lanskem letu. Sta se pa Simona in Matjaž po dolgih letih javila s posebnim razlogom, obuditi namreč želita spomin na spletno senzacijo in nadaljevati s svojimi spletnimi dogodivščinami … Spremljate ju lahko na njunem YouTube kanalu in Facebook strani Misticizem.