Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 5. junija

marko-perkovic-thompson_pl6 Reporter.si

Hrvaški pevec Thompson bo lahko od Slovenije ...

b64cdc39d252bf0b05e37161f3c928ac Svet24.si

Kacin se je vrnil in povedal, kdaj bo vlada ...

janez janša1 Necenzurirano

Če ne dobiš varovanih podatkov, kliči Lahovnika...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

ana-praznik Njena.si

So Anini dobrodelni zvezki predragi za vaš žep?

Takšna sta danes akterja videa: 'Kam gre beli zajček?'
| V.M.

Takšna sta danes akterja videa: 'Kam gre beli zajček?'

Utrinek iz spletne senzacije, Matjaž Kosi

Se spomnite zabavnega videa Kam gre beli zajček?, ki je pred sedmimi leti nasmejal Slovenijo? Parček je še vedno skupaj, pred časom sta se poročila in si ustvarila družino.

Kam gre beli zajček? je zabavna videozgodba, ki jo je Matjaž Kosi posnel na skrivaj, medtem ko se je njegovo dekle za računalnikom ukvarjalo s številčnimi zapisi. Njeno resno delo in prošnje, naj ji vendarle pomaga pri opravilu, je Matjaž motil z nenehnim spraševanjem, 'kam gre beli zajček?'. Fantovo nagajanje je Simono tako vznemirilo, da je v navalu jeze z njim malce grobo obračunala, video pa je po objavi hipoma postal spletna senzacija. Parček je kasneje posnel še dve oz. tri video vsebine, ki pa niso požele takšnega uspeha, kot prva objava, v kateri je Simona nevede sodelovala.

Foto: Matjaž Kosi - Matjaž in Simona Kosi

Kaj se je zgodilo s Simono in Matjažem?

Simona in Matjaž nista več fant in dekle, a ne, ker bi prekinila razmerje in se odpravila vsak svojo pot. Leta 2012 sta se namreč poročila in svojo ljubezen okronala z družino. Kot sta zakonca razkrila v minulih dneh, sta postala starša treh otrok, zadnji se je družini pridružil v lanskem letu. Sta se pa Simona in Matjaž po dolgih letih javila s posebnim razlogom, obuditi namreč želita spomin na spletno senzacijo in nadaljevati s svojimi spletnimi dogodivščinami … Spremljate ju lahko na njunem YouTube kanalu in Facebook strani Misticizem.