bik, polzela Svet24.si

FOTO: Podivjan bik v Polzeli poškodoval tri ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

voznik, lukovica, nesreča Svet24.si

FOTO: Pred trojanskim predorom prvič trčil, do ...

jansa kucan slapar zupan jadrnica sinji galeb 1993 bobo 4 Reporter.si

Našli smo fotografije, ki dokazujejo, da je ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

harry meghan Odkrito.si

“Videti je kot njen frizer!” Strokovnjaki ...

tina maze cepljenje Ekipa24.si

KAAAAJ?! Znani politik ŽALIL Tino Maze zato, ker ...

Zakaj si tekmovalec sam šiva kostum?!
| V.M.

Zakaj si tekmovalec sam šiva kostum?!

Srđan Milovanović, POP TV

Za nastop v 8. oddaji Znan obraz ima svoj glas, Srđanu Milovanoviću ne bodo priskrbeli kostuma na televizijski hiši. Zakaj si tekmovalec s polno paro šiva oblačilo, namesto, da bi se posvečal vajam?

Ruleta je določila, da se bo Srđan Milovanović moral v nedeljski oddaji preleviti v glasbeno senzacijo Panjabi MC. A da bo njegova naloga še posebej zahtevna, si je zakuhal kar sam, saj je že v prvi oddaji napovedal, da si bo kostum za osmo oddajo sešil sam. Tekmovalec ima namreč zelo rad ustvarjanje s šivalnim strojem, čeprav priznava, da večjih izkušenj z izdelavo oblek in kostumov ravno nima.

Doslej je denimo sešil okoli štirideset darilnih vrečic s sivko, nekaj vzglavnikov in pustni kostum. Huh, pa mu bo uspelo izpolniti zastavljeno obljubo in za nedeljski televizijski šov pričarati obleko ali pa se je v resnici zgolj šalil in bodo za izdelavo kostuma poskrbeli profesionalci?

"Čisto resno sem mislil, ko sem to povedal. Ampak ko sem to obljubil na začetku sezone, ker se mi je zdelo zabavno, nisem vedel, da sem se s tem nekako ustrelil v nogo. Namreč, priprava kostuma vzame kar veliko časa, ki bi ga lahko porabil za vadenje pesmi, poleg tega pa takrat tudi nisem vedel, da bom šival kostum ravno za pesem, ki je v pandžabščini. Vse mora nastati v tednu dni. Adrenalinsko!" je igralec smeje se dejal za POP TV.