Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkril, zakaj se je izneveril Sari

15. 11. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
kmetija2019

Denis Šajher Kovačič foto: POP TV

Glede razrahljanih prijateljskih vezi med Saro in Denisom so gledalci stkali nemalo teorij. Mnogi so bili denimo prepričani, da Denis obljube ni držal, ker se je priljubljeni kuharici sklenil maščevati. Takšna je resnica …

Ko je glava družine postal Luka, so gledalci pošteno zazijali, saj je vse kazalo na to, da bo Denis klobuk namenil zaveznici Sari, ki ji je obljubil tako naziv glave, kot skrivne namige za črno ovco. To, da je prelomil obljubo, Sara kakopak ni pospremila z nasmehom, odkrito pa je tudi priznala, da jo je tekmovalec močno razočaral.

Sedaj je končno znano, zakaj je prišlo do takšnega preobrata. Denis je namreč za POP TV razkril, da ni šlo za prav nobeno maščevanje, ki naj bi se ga po mnenju nekaterih poslužil, ker mu svetlolaska ni vračala čustev. "Na kaj takega nisem niti pomislil. Če se ne bi zadnji teden tako zelo povezal z Luko, bi jo verjetno dal za glavo. Nisem bil jezen ali maščevalen, daleč od tega. Mislim, da sem prav naredil. Sara je bila tako ali tako varna, ker je Luka želel moški dvoboj. Meni ni žal, da sem ga dal za glavo. Tudi za namig mi ni žal, da sem ga dal Luki, kljub temu, da sem to obljubil Sari," je svojo plat zgodbe pojasnil Denis.

prejšnji članek
Ste dojeli sporočilo Poskočnega Dejana?
Svet slavnih
Ste dojeli sporočilo Poskočnega Dejana?
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?