Shannen Doherty Dobra karma

Slavna igralka v solzah: rak se je vrnil

irma usto Svet24.si

V trčenju v betonski zid umrli "najlepši sestri ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

Ladja MV Alta Svet24.si

VIDEO in FOTO: Nevihta na irsko obalo naplavila ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Aljaž Škorajenc Njena.si

Slovenski plesalec pretresen zaradi smrti ...

Helena Blagne_Led in sol_foto_NEO VISUALS (3) Njena.si

Helena Blagne razgaljena pozirala v kadi

Ste dojeli sporočilo Poskočnega Dejana?
| V.M.

Ste dojeli sporočilo Poskočnega Dejana?

Dejan Krajnc, Osebni arhiv

Več kot 25. 000 ljudi si želi, da si Dejan Krajnc postriže irokezo, velik del slednjih je prek družbenega omrežja izrazilo svoje negativne občutke, ki jih vedri muzikant vzbuja v njih s svojo pričesko. Pa se lahko iz tega rodi tudi kaj dobrega? Dejan kljub vsemu še ni izgubil upanja v dobro ljudi. Ste mu slavnostno razkrili, da vam gre s svojim 'čopičem' na živce? 'Darujte sedaj 2 evra za srečo otrok, morda se boste konec dneva počutili nekoliko bolje,' svetujejo glasbenikovi podporniki.

Foto: Rok Deželak - Dejan Krajnc, pevec Poskočnih muzikantov, je znan tudi po svoji visoki pričeski in številnih tetovažah.

Idejo o striženju irokeze je sporočil z nasmehom. Spletna javnost jo je pograbila pretežno z ostrimi jeziki in žaljivkami. Po nekaj dneh je postalo jasno kot beli dan: Slovenija si želi, da se Poskočni znebi svojega prepoznavnega znaka – irokeze. Pa negativna energija lahko rodi dobro? Dejan tokrat z nasmehom vabi vse, ki ste si zaželeli, da se postriže, da darujete 2 evra za dobrodelno obarvan projekt. Vam bo uspelo? Dejan je pripravljen …

»Moj skalp gre dol, to je sedaj zagotovo. In ker sem mož beseda, bomo moj zaščitni znak strigli javno, 15. decembra. Skupaj smo zbrali več kot 25. tisoč všečkov, zgolj v nekaj dneh, z razlogom, da se postrižem. No, sedaj pa me zanima, ali bomo znali stopiti skupaj, kot že mnogokrat, da bi dobrodelno zbrali kar 50. tisoč evrov za božična darila otrokom, ki jim jih starši ne morejo omogočiti. Čisto preprosto, vsak, ki je lajkal, naj prispeva 2 evra, pa smo zmagali.«

Ozadje odmevne objave: Zakaj si Poskočni Dejan v resnici namerava pobriti irokezo?!

Da bo vse tako, kot mora biti, bo poskrbela Zveza prijateljev mladine Slovenije - ZPMS. Dobrodelna akcija #nivsevfrizuri se bo pričela še ta teden. POMAGAJTE.