laparoskopija Svet24.si

Na operacijski mizi je kričala, kirurg je ni ...

ENERGIJE Dobra karma

Za optimalno delovanje: energijska napoved od 13. ...

aligator Svet24.si

FOTO: Njegove dele telesa našli v aligatorjevem ...

lekarna Svet24.si

Bomo res spet plačevali več, dobili pa manj?

pogovor Dobra karma

Ko kritizirate druge, sami sebe gledate v ogledalo...

Tanja Balabanič Njena.si

Kmalu bo eno leto odkar ni samska

kmetija-2019 Njena.si

Epska bitka moči: Sara dokazala, da je prava ...

Po težki bolezni se vrača Alenka Kozolc
| K.M.

Po težki bolezni se vrača Alenka Kozolc

Alenka Kozolc Gregurić, Mediaspeed

Pred skoraj dvema letoma je v javnost prišla informacija, da je slovenska igralka zbolela za rakom. Zdaj se vrača z novim projektom!

Alenka Kozolc se je pred dvajsetimi leti gledalcem prikupila predvsem z vlogo Ingrid Babnik v seriji TV dober dan, pred leti pa je navduševala tudi v Eni žlahtni štoriji, kjer je upodabljala Zorico Oštir, ženo gostilničarja Marka. To serijo je po petih sezonah zapustila, nadomestila pa jo je Karin Komljanec. Čeprav najprej ni bilo jasno, zakaj takšna odločitev, je v javnost hitro prišla informacija, da je Alenka zbolela za rakom. Gledalci so jo tako dobri dve leti pogrešali na malih zaslonih, 49-letna igralka pa se zdaj vrača v nekoliko drugačni obliki. 

Foto: arhiv - Svoje vloge so odlično odigrali Alenka Kozolc Gregurić, Nuška Drašček Rojko in mlada Zoja Trbovc Mihajlović.

Alenka je namreč svoj glas, tako kot v prvem delu, posodila veliki junakinji otrok v zadnjih letih, Elzi. V risanem filmu Ledeno kraljestvo 2, ki te dni prihaja v slovenska kina, pa bo glasbeni del sinhronizacije opravila Nuška Drašček.