smrkavost Dobra karma

Bolezen na dopustu? S temi koraki ji boste ušli ...

Dejan Babosek,Tilka Bogovič Svet24.si

FOTO: To je slovenski režiser, ki je ozmerjal ...

marjan sarec pl1 Reporter.si

Šarec: Konstruktivna nezaupnica je samo navidezno...

kajenje, droga, konoplja, marihuana Svet24.si

Petina slovenskih 15-letnikov je konopljo kadila ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

ellen-degeneres Odkrito.si

Zaton Ellen DeGeneres?

na granici _NNL3 Njena.si

Filip Juričić zapustil priljubljeno serijo

Po težki bolezni se vrača Alenka Kozolc
| K.M.

Po težki bolezni se vrača Alenka Kozolc

Alenka Kozolc Gregurić, Mediaspeed

Pred skoraj dvema letoma je v javnost prišla informacija, da je slovenska igralka zbolela za rakom. Zdaj se vrača z novim projektom!

Alenka Kozolc se je pred dvajsetimi leti gledalcem prikupila predvsem z vlogo Ingrid Babnik v seriji TV dober dan, pred leti pa je navduševala tudi v Eni žlahtni štoriji, kjer je upodabljala Zorico Oštir, ženo gostilničarja Marka. To serijo je po petih sezonah zapustila, nadomestila pa jo je Karin Komljanec. Čeprav najprej ni bilo jasno, zakaj takšna odločitev, je v javnost hitro prišla informacija, da je Alenka zbolela za rakom. Gledalci so jo tako dobri dve leti pogrešali na malih zaslonih, 49-letna igralka pa se zdaj vrača v nekoliko drugačni obliki. 

Foto: arhiv - Svoje vloge so odlično odigrali Alenka Kozolc Gregurić, Nuška Drašček Rojko in mlada Zoja Trbovc Mihajlović.

Alenka je namreč svoj glas, tako kot v prvem delu, posodila veliki junakinji otrok v zadnjih letih, Elzi. V risanem filmu Ledeno kraljestvo 2, ki te dni prihaja v slovenska kina, pa bo glasbeni del sinhronizacije opravila Nuška Drašček.