Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po težki bolezni se vrača Alenka Kozolc

15. 11. 2019; 08.30
Avtor: K.M.
alenka kozolc

Alenka Kozolc Gregurić foto: Mediaspeed

Pred skoraj dvema letoma je v javnost prišla informacija, da je slovenska igralka zbolela za rakom. Zdaj se vrača z novim projektom!

Alenka Kozolc se je pred dvajsetimi leti gledalcem prikupila predvsem z vlogo Ingrid Babnik v seriji TV dober dan, pred leti pa je navduševala tudi v Eni žlahtni štoriji, kjer je upodabljala Zorico Oštir, ženo gostilničarja Marka. To serijo je po petih sezonah zapustila, nadomestila pa jo je Karin Komljanec. Čeprav najprej ni bilo jasno, zakaj takšna odločitev, je v javnost hitro prišla informacija, da je Alenka zbolela za rakom. Gledalci so jo tako dobri dve leti pogrešali na malih zaslonih, 49-letna igralka pa se zdaj vrača v nekoliko drugačni obliki. 

Svoje vloge so odlično odigrali Alenka Kozolc Gregurić, Nuška Drašček Rojko in mlada Zoja Trbovc Mihajlović. foto: arhiv

Alenka je namreč svoj glas, tako kot v prvem delu, posodila veliki junakinji otrok v zadnjih letih, Elzi. V risanem filmu Ledeno kraljestvo 2, ki te dni prihaja v slovenska kina, pa bo glasbeni del sinhronizacije opravila Nuška Drašček.

prejšnji članek
Rene po napadu ne čuti noge, sledil je nov udarec
Svet slavnih
Rene po napadu ne čuti noge, sledil je nov udarec
naslednji članek
Ste dojeli sporočilo Poskočnega Dejana?
Svet slavnih
Ste dojeli sporočilo Poskočnega Dejana?