tim kevin ravnjak 1 Dobra karma

Udarci usode: športnik zaradi poškodbe glave in ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 6. julija

UV2 simon miranda-pl Reporter.si

Politične trofeje usodne ženske: katere ...

kos patria Svet24.si

Strokovnjak, v katerem vidijo operativca globoke ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

križevniška-ulica Odkrito.si

Vandali na Križevniški

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

Razkril, zakaj se je izneveril Sari
| V.M.

Razkril, zakaj se je izneveril Sari

Denis Šajher Kovačič, POP TV

Glede razrahljanih prijateljskih vezi med Saro in Denisom so gledalci stkali nemalo teorij. Mnogi so bili denimo prepričani, da Denis obljube ni držal, ker se je priljubljeni kuharici sklenil maščevati. Takšna je resnica …

Ko je glava družine postal Luka, so gledalci pošteno zazijali, saj je vse kazalo na to, da bo Denis klobuk namenil zaveznici Sari, ki ji je obljubil tako naziv glave, kot skrivne namige za črno ovco. To, da je prelomil obljubo, Sara kakopak ni pospremila z nasmehom, odkrito pa je tudi priznala, da jo je tekmovalec močno razočaral.

Sedaj je končno znano, zakaj je prišlo do takšnega preobrata. Denis je namreč za POP TV razkril, da ni šlo za prav nobeno maščevanje, ki naj bi se ga po mnenju nekaterih poslužil, ker mu svetlolaska ni vračala čustev. "Na kaj takega nisem niti pomislil. Če se ne bi zadnji teden tako zelo povezal z Luko, bi jo verjetno dal za glavo. Nisem bil jezen ali maščevalen, daleč od tega. Mislim, da sem prav naredil. Sara je bila tako ali tako varna, ker je Luka želel moški dvoboj. Meni ni žal, da sem ga dal za glavo. Tudi za namig mi ni žal, da sem ga dal Luki, kljub temu, da sem to obljubil Sari," je svojo plat zgodbe pojasnil Denis.