testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj imajo skupnega Alya, Natalija Verboten in Marko Potrč?

21. 11. 2019; 08.00
Avtor: PR
Alya

Alya foto: osebni arhiv

Omislili so si najboljšega med najboljšimi - novega hišnega pomočnika!

Le kdo si ne želi, da kdo kaj namesto njega postori? In kaj šele to, da te ni doma in nekdo namesto tebe posesa tla?

Vrhunski iRobot Roomba s9+ je kralj v svoji kategoriji in po novem kraljevo razvaja tudi Alyo, Natalijo in Marka. Po tem, ko je robotski sesalnik iRobot Roomba i7 osvojil igralko Gorko Berden, radijsko voditeljico Tayo Damjan in voditeljico Pio Pustovrh, je zdaj novi iRobot Roomba s9+ popolnoma navdušil pevki Natalijo Verboten in Alyo ter voditelja Marka Potrča.

Nov robotski sesalnik iRobot Roomba s9+ namreč odlikujejo izjemno učinkovito in natančno čiščenje, vedno počisti za vami in za seboj, ne ubira bližnjic, odstrani umazanijo tudi s preprog in se ponaša z antialergijskim sistemom, predvsem pa se spozna na vaš dom in očisti, kjer želite, kadar želite.

Dekleti sta se zaljubili v novega hišnega pomočnika, vsi trije pa si brez njega ne predstavljajo več domačega udobja in čistega doma.

Priljubljena pevka Natalija Verboten že več kot dva meseca uporablja iRobot Roomba s9+ in je nad njim čisto navdušena. "Če se malo pohecam, lahko rečem, da sem kar malo na novo zaljubljena. Res mi lajša življenje, saj so pri dveh otrocih, psu in mački, tla zdaj konstantno čista. Naša ljubljenčka bi se z Roombo rada tudi igrala, a naš novi hišni pomočnik je čisto preveč zavzeto delaven za kaj takega in se ne pusti motiti" je v smehu priznala Natalija, ki jo je pri novem robotskem sesalniku najbolj navdušilo to, da je popolnoma avtomatiziran, preprost za uporabo in izredno učinkovit. "Zdaj smo se ga čisto navadili in je naš nov član, ki zelo rad sesa in to zelo natančno," je še v smehu povedala Natalija Verboten.

foto: promocijski material

Energična pevka Alya je večino časa na poti, zato tudi nima časa za vsakodnevno pospravljanje. In zdaj ji novi iRobot Roomba s9+ prihrani veliko časa in energije, ki bi jo sicer porabila za sesanje. "Mislim, da ne bo preveč, če rečem, da sem "spet zaljubljena". (smeh) Sploh ne vem, kako sem lahko bila do sedaj brez! To bi morala imeti doma vsaka gospodinja, saj ima tako vsaj malo časa zase. Hvala Boris, kot sem jaz poimenovala Roombo. Navdušena sem, ker je tih in dela svoje, saj je samostojen. In ko je lačen, se gre sam napajat. Ko čisti, je natančen, poleg tega pa lahko opravljam z njim preko spletne aplikacije, tudi če nisem doma. Primeren pa je tudi za domove s hišnimi ljubljenčki, saj sistem čiščenja temeljito pobere vso umazanijo in skrite dlake ljubljenčkov. Ne zamenjam ga za nič na svetu," je z nasmeškom razložila pevka Alya.

foto: promocijski material

Besed pohvale nad novim hišnim pomočnikom, robotskim sesalnikom iRobot Roomba s9+, pa ne skriva tudi voditelj in športni navdušenec Marko Potrč. "Nov robotski sesalnik nam je zelo všeč, še bolj kot prejšnji. Je izredno koristna, marljiva in res natančna živalca. (smeh) Res nam doma olajša življenje. Ne glede na to, ali otroka drobita pod mizo ali imamo pesek in podobno v hodniku, tudi za takšne hipne primere, je odlična rešitev. Pritisneš na gumbek in je rešeno. Pri novem iRobot Roombi s9+ je prav to še ena velika prednost, da mu določiš prostor, ki ga naj posesa oziroma počisti. Seveda pa ga tudi načrtovano spustimo po vsej hiši in danes o sesanju ne razmišljamo več. Zlezel nam je pod kožo. Potem pa je tukaj en kup tehnoloških, inovativnih sladkorčkov. Že od prejšnjega zmeraj uporabljam aplikacijo za upravljanje, kar pomeni, da je res zmeraj na dosegu roke. Tudi, ko nismo doma," je razložil Marko.

foto: promocijski material

prejšnji članek
Miki Šarac očaral z mladostnim videzom
Svet slavnih
Miki Šarac očaral z mladostnim videzom
naslednji članek
Ana Maria v resnici hujša zaradi zdravja
Zdravje
Ana Maria v resnici hujša zaradi zdravja