Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj si o Dejanovem britju irokeze mislijo Poskočni muzikantje?

22. 11. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
Poskočni muzikanti3

Poskočni muzikanti foto: osebni

Poskočni Dejan je nedavno presenetil z idejo, da si bo pobril svoj najbolj prepoznavni znak – irokezo ter vse skupaj nadgradil z dobrodelno obarvanim projektom. Preostalim članom zasedbe se zdi ideja 'odštekana', a ga kljub temu podpirajo.

»Naš Dejan je pred dnevi spet prišel na novo 'odštekano' idejo. Na svojem Instagram profilu je objavil sliko s pomenljivim besedilom: "Če ta slika dobi 25 tisoč všečkov do Božiča si Poskočni Dejan pobrije irokezo."  In nato v 3 dneh zbral več kot 25.000 srčastih všečkov?! Vse to pa z enim samim namenom, da akcijo nadaljuje z dobrodelno noto, pri čemer ga z velikim veseljem podpiramo tudi vsi ostali Poskočni,« so pojasnili glasbeniki in dodali, da nameravajo z dobrodelno akcijo, ki se imenuje #NiVseVFrizuri,  skupaj s slovensko javnostjo zbrati 2x več denarja, kot je bilo potrebnih všečkov za britev irokeze, torej 50.000€.

»Namen akcije je jasen - podpora socialno ogroženim družinam, da lahko z darilom razveselijo svoje otroke ob božično-novoletnih praznikih.«

Dejan Krajnc foto: Klemen Finkšt



Dejana se bo pobrilo javno v živo na RTV Slovenija v oddaji Vikend Paket v nedeljo, 15.12.2019.

Sredstva se zbirajo na naslednja dva načina:

1. POŠILJANJE SMS:
Pošljite sporočilo SMS na številko 1919 s ključno besedo DARILO in prispevali boste 1 EUR ali DARILO5 in prispevali boste 5 EUR. S tem boste prispevali sredstva za nakup novoletnih daril za otroke iz socialno ogroženih družin. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, T-2 in Telemacha. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani www.zpms.si.

2. NAKAZILA NA TRR:
Vsi, ki želijo prispevati za novoletna darila za otroke iz socialno ogroženih družin lahko sredstva nakažejo tudi na TRR: SI56 6100 0000 3512  232 odprt pri Delavski hranilnici d.d.; referenca prejemnika (sklic na štev.) 00 07-245009; koda namen: CHAR; namen nakazila: DARILA ZA OTROKE; prejemnik donacije: Zveza prijateljev mladine Slovenije, Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana.


prejšnji članek
Ste slišali, kaj je na POP TV naredila oboževalka?
Svet slavnih
Ste slišali, kaj je na POP TV naredila oboževalka?
naslednji članek
Aktualov 12. rojstni dan: SAMO ŠE DANES NAJCENEJŠE VSTOPNICE!
Svet slavnih
Aktualov 12. rojstni dan: SAMO ŠE DANES NAJCENEJŠE VSTOPNICE!