janja-lakner-anžin, boštjan-anžin Dobra karma

Slovenski televizijec v Beogradu na lastni koži ...

severina kume Svet24.si

Severina je spet zmedla oboževalce, ko je ...

B60K9400 Reporter.si

Kam je izginila Šarčeva prva epidemiologinja ...

Vrhnika, neurje, strela, nevihta, oblaki Svet24.si

Za ponoči grozijo neurja s točo

ZGO2019384558587231003 Necenzurirano

Otroci revolucije iz Tacna #kolumna

Rajko Dujmić Odkrito.si

Nekdanji vodja Novih Fosilov še vedno v komi

sanjski-moški Njena.si

Izbranka sanjskega moškega v zapeljivem objemu ...

Indira Ekić je postala bogata
| V.M.

Indira Ekić je postala bogata

Indira Ekić, M24

Notranje bogata, dragi bralci. Ni vse v materialni vrednosti, pehanju za dosežki in hrepenenju po nenehnih izboljšavah lastne različice.

Indiro Ekić sicer poznamo kot žensko, ki je korenito spremenila svoje življenje, ki do vstopa v shujševalni šov ni bilo takšno, kot bi si želela. A kmalu se je vse spremenilo, svetlolaska je oklestila odvečne kilograme, postala je uspešna ženska, srečo pa je našla tudi v ljubezni. In danes, po premnogih dosežkih, je njen pogled na življenje povsem drugačen ...

Kot ugotavlja, postajajo z leti njene misli in vrednote drugačne, sama namreč nima običajnih želja, saj je pomirjena sama s seboj, zaveda pa se tudi, da je zaradi čiste sreče bogatejša.

»Razmišljam ... leto se bliža koncu in z njim tudi novoletne zaobljube, da si želimo biti še boljši, še bolj uspešni ... ker nismo dovolj. A je tukaj kdo, ki bo v novo leto vstopil zadovoljen, skromen? Brez pričakovanj, z notranjim mirom in nasmeškom na obrazu, ker se zaveda, da je sreča največja vrednost sveta?« je med nočnim bedenjem razmišljala Indira, nato pa misli strnila v zapis, s katerim je spletne prijatelje spodbudila k razmisleku.