Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Indira Ekić je postala bogata

6. 12. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
DSC_1004

Indira Ekić foto: M24

Notranje bogata, dragi bralci. Ni vse v materialni vrednosti, pehanju za dosežki in hrepenenju po nenehnih izboljšavah lastne različice.

Indiro Ekić sicer poznamo kot žensko, ki je korenito spremenila svoje življenje, ki do vstopa v shujševalni šov ni bilo takšno, kot bi si želela. A kmalu se je vse spremenilo, svetlolaska je oklestila odvečne kilograme, postala je uspešna ženska, srečo pa je našla tudi v ljubezni. In danes, po premnogih dosežkih, je njen pogled na življenje povsem drugačen ...

Kot ugotavlja, postajajo z leti njene misli in vrednote drugačne, sama namreč nima običajnih želja, saj je pomirjena sama s seboj, zaveda pa se tudi, da je zaradi čiste sreče bogatejša.

»Razmišljam ... leto se bliža koncu in z njim tudi novoletne zaobljube, da si želimo biti še boljši, še bolj uspešni ... ker nismo dovolj. A je tukaj kdo, ki bo v novo leto vstopil zadovoljen, skromen? Brez pričakovanj, z notranjim mirom in nasmeškom na obrazu, ker se zaveda, da je sreča največja vrednost sveta?« je med nočnim bedenjem razmišljala Indira, nato pa misli strnila v zapis, s katerim je spletne prijatelje spodbudila k razmisleku.

prejšnji članek
Zaradi nje je Teja Perjet tako samozavestna
Svet slavnih
Zaradi nje je Teja Perjet tako samozavestna
naslednji članek
Niso vedeli, če bo preživel
Svet slavnih
Niso vedeli, če bo preživel