princ harry Svet24.si

Princ Harry se je spravil na paparace

usodna odločitev Dobra karma

Tako vaš rojstni datum vpliva na sprejemanje ...

Pamela Anderson, Jon Peters Svet24.si

Pamela Anderson se je skrivaj poročila

grosuplje, streljanje, 21.-1 Svet24.si

Krvava drama v Grosupljem: 44-letnik umoril ...

ženska Dobra karma

Zdravila za dobro počutje, ki so brezplačna: ...

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj takole uživa v vročem Dubaju

Vesna Janković Njena.si

Strta Vesna Janković - izgubila je očeta

Indira Ekić je postala bogata
| V.M.

Indira Ekić je postala bogata

Indira Ekić, M24

Notranje bogata, dragi bralci. Ni vse v materialni vrednosti, pehanju za dosežki in hrepenenju po nenehnih izboljšavah lastne različice.

Indiro Ekić sicer poznamo kot žensko, ki je korenito spremenila svoje življenje, ki do vstopa v shujševalni šov ni bilo takšno, kot bi si želela. A kmalu se je vse spremenilo, svetlolaska je oklestila odvečne kilograme, postala je uspešna ženska, srečo pa je našla tudi v ljubezni. In danes, po premnogih dosežkih, je njen pogled na življenje povsem drugačen ...

Kot ugotavlja, postajajo z leti njene misli in vrednote drugačne, sama namreč nima običajnih želja, saj je pomirjena sama s seboj, zaveda pa se tudi, da je zaradi čiste sreče bogatejša.

»Razmišljam ... leto se bliža koncu in z njim tudi novoletne zaobljube, da si želimo biti še boljši, še bolj uspešni ... ker nismo dovolj. A je tukaj kdo, ki bo v novo leto vstopil zadovoljen, skromen? Brez pričakovanj, z notranjim mirom in nasmeškom na obrazu, ker se zaveda, da je sreča največja vrednost sveta?« je med nočnim bedenjem razmišljala Indira, nato pa misli strnila v zapis, s katerim je spletne prijatelje spodbudila k razmisleku.