polna luna 7 Dobra karma

Tedenska astrološka napoved: dramatičen začetek...

Samantha Katie James Svet24.si

Miselne akrobacije neke misice izzvale šok, ...

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

branko cvek Njena.si

Ljubezen po domače: Branka osvojila vztrajna ...

Niso vedeli, če bo preživel
| V.M.

Niso vedeli, če bo preživel

Ana in Roman Dolar, POP TV

Ženin in nevesta, ki sta se poročila v včerajšnji oddaji Kmetija, nista popolna neznanca malih ekranov. Junija smo ju spremljali v oddaji Delovna akcija, kjer se je družina gledalcev dotaknila zlasti zaradi težke življenjske zgodbe …

Ana Lampret je s svojo vedro in simpatično naravo zagotovo pritegnila vašo pozornost. A svetlolaska pred časom še zdaleč ni bila tako polna sonca in vedrine. Družina se je namreč spopadala z resnimi zdravstvenimi težavami, ki so jih sprva zaznamovale, nato pa še bolj povezale.

Ko se življenje sesuje kot hišica iz kart

Parček se je moral soočiti z Romanovo diagnozo, ki je vsem skupaj spodnesla tla pod nogami. Izvedeli so namreč, da ima velik možganski tumor, tedaj niti zdravniki niso vedeli, če bo težko bitko z boleznijo sploh preživel. K sreči se je zgodilo to, za kar so vsi močno stiskali pesti, Roman je okreval in slavil zmago v bitki s smrtonosno boleznijo.

A težki dnevi se za parček žal niso končali. Ana je namreč zbolela za poporodno depresijo, ki je razdvojila družino. Roman kljub temu ni nikoli obupal, svoji najdražji je stal ob strani in se trudil po najboljših močeh. Ljubezen je tako premagala vse ovire, da pa je njihova prihodnost lepša in dnevi mirnejši, je poskrbela tudi televizijska hiša POP TV. Pred poletjem so družinici tekom Delovne akcije prenovili hišo, oktobra pa sta si Ana in Roman na posestvu Kmetije prisegla še večno zvestobo.