Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

David iz BigBrotherja srečo iskal v še enem kvizu

10. 12. 2019; 09.15
Avtor: K.M.
David Vrbnjak, Joker

David Vrbnjak v kvizu Joker foto: Kviz Joker

David Vrbnjak je leta 2015 presenetil v šovu Big Broher, kjer je razkril svojo zgodbo. Že od otroštva se namreč bori s cerebralno paralizo, kar pa ga ne ovira pri vsakdanjih obveznostih. Danes je srečno poročen in oče mali Zali.

V sobotni oddaji je na vroči stol nasproti Maria Galuniča v oddaji Joker sedel David Vrbjak, ki ga je Slovenija spoznala leta 2015, ko je skupaj z mamo vstopil v resničnostni šov Big Brother. Davidova zgodba je toliko bolj posebna, saj se je rodil s tretjo stopnjo cerebralne paralize, kar je njemu in njegovi družini postavljalo številne izzive, ki pa so jih s skupnimi močmi uspešno prebrodili. David je spomladi že sedel na stol kviza Milijonar, kjer je domov odnesel 300 evrov. Tokratni nastop v kvizu Joker pa je bil bolj uspešen, saj mu je na koncu le malo zmanjkalo do glavne nagrade, domov pa je odšel bogatejši za 7 tisoš evrov. 

"Nisem si mislil, da bom prišel do takšnega zneska, kot sem," je po oddaji priznal David, ki danes živi čisto normalno življenje v katerem sta tudi žena in devetmesečna hči Zala. 

prejšnji članek
Sarin oče ljubi Tajko Tin
Svet slavnih
Sarin oče ljubi Tajko Tin
naslednji članek
Lea Sirk presenetila z globokim dekoltejem
Resničnostni šovi
Lea Sirk presenetila z globokim dekoltejem
#nasazenazenska
nasazenazenska