kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sarin oče ljubi Tajko Tin

10. 12. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
sara-rutar, kmetija-2019

Sara zje dočakala obisk domačih. foto: POP TV

Obisk je dočakala tudi Sara Rutar, ki je po dveh mesecih končno objela očeta Janka, s katerim sta močno povezana. Slednji je prišel na posestvo skupaj s svojo srčno izbranko Tin, ki jo je spoznal po soproginem preranem slovesu. Sara je novo žensko v očetovem življenju lepo sprejela, njun odnos je ljubeč in prijateljski.

S Tin se je nekoliko podružil tudi Rene, ki ga je zanimalo, kako sta se s Sarinim očetom pravzaprav spoznala. »Spoznala sem ga preko Facebooka. Potem sva se še osebno srečala,« je pojasnila in nadaljevala, da je kasneje prišel na masažo v hotel, kjer dela kot maserka. »Hotel me je spoznati, pa sem mu rekla: Če me hočeš spoznati, se naroči na masažo in bova videla.' Potem je prišel. Rezerviral je dve uri masaže je spomin na prvi zmenek opisala Tin, Rene pa se je hahljal, da je bil to kar drag zmenek.

Sara z očetom Jankom. foto: POP TV

Trojica se je nato še nasmejala ob klepetu na temo sporazumevanja, saj Tin slabo razume slovensko, prav tako pa ni vešča komunikacije v angleškem jeziku. »Očitno res ljubezen nima ovir. Videti je, da se sporazumevata povsem normalno. Ona tajsko, on slovensko in potem nekako najdeta skupni jezik … No, pri seksu pa sploh ni ovir. Tin je simpatična, Sarin oče je maček, tako da očitno sta se našla skupaj, hvala bogu,« je sklenil svoja opažanja Rene.

Tim in Janko

Tim in Janko foto: POP TV

prejšnji članek
Družina Luke Dončića se je povečala
Svet slavnih
Družina Luke Dončića se je povečala
naslednji članek
David iz BigBrotherja srečo iskal v še enem kvizu
Svet slavnih
David iz BigBrotherja srečo iskal v še enem kvizu