Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Koga ljubi lepa Petra iz Loserja?

17. 12. 2019; 08.30
Avtor: Vesna Meško
petra-pintarič

Petra in Domen foto: Klavdija Vnuk

Za Petro Pintarič iz tretje sezone šova The Biggest Loser Slovenija je letošnji december še posebej čaroben. Ljubljena in zadovoljna s svojo popolno preobrazbo uživa v sreči, ki si jo je ustvarila s svojim fantom.

Petra Pintarič lahko ob koncu leta na svoj seznam začrta kar nekaj kljukic. Stopila je odvečne kilograme, prestala poseg zmanjšanja prsi in ob trdem delu na sebi pričarala popolno preobrazbo, po kateri je hrepenela vrsto let. Ob vseh notranjih bitkah ji je ob strani trdno stal fant Domen, s katerim sta par leto in sedem mesecev, že poprej pa sta bila pol leta zelo dobra prijatelja.

Petra in Domen foto: Klavdija Vnuk

»Moj dragi Domen mi pomeni vse na svetu. On je moj najboljši prijatelj, partner in zaupnik. Ob meni ni samo v lepih trenutkih ampak tudi v najtežjih. Od samega začetka hujšanja me podpira in mi stoji ob strani. Zaradi njega sem bolečine po operaciji dojk lažje premagovala saj mi je bil v veliko pomoč. Pomagal mi je pri vsem. Pred operacijo in po operaciji sem imela njegovo 100 - odstotno podporo, kar zelo cenim, saj je podpora partnerja pri takšni odločitvi zelo pomembna. Podpiral me je pri odločitvi, da želim izgubiti odvečne kilograme, saj je želel, da sem srečna in dobre volje,« nam v klepetu pojasni Petra in doda, da bi bilo brez Domna zanjo vse veliko težje, tudi hujšanje. Parček namreč skupaj premaguje vse življenjske ovire, poleg tega pa se skupaj držita tudi zdravega življenjskega sloga, saj drug ob drugem trenirata in topita odvečne kilograme.

»Imava pa tudi načrt za prihodnost, najprej zgraditi svoj dom, potem pa bi si rada ustvarila družino,« nam še razkrije Petra, ki trenutno uživa v ljubezni, po kakršni je vedno hrepenela.

Petra in Domen

Petra in Domen foto: Klavdija Vnuk

prejšnji članek
Kdo je rockal v predsedniški palači?
Svet slavnih
Kdo je rockal v predsedniški palači?
naslednji članek
Supertalent Hrvaška 'Nori Slovenki' v finale s peklenskimi akrobacijami
Svet slavnih
Supertalent Hrvaška 'Nori Slovenki' v finale s peklenskimi akrobacijami