Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Supertalent Hrvaška 'Nori Slovenki' v finale s peklenskimi akrobacijami

17. 12. 2019; 07.45
Avtor: Vesna Meško
0dio kamikazete supertalent hr

Peklenski nastop Dua Kamikazeta foto: Nova TV

Vrhunski zračni akrobatki Eva Kobal in Tinkara Loverčič sta konec tedna v oddaji Supertalent Hrvaška predstavili sadove nekaj mesečnega dela. Potem ko sta Hrvaško osupnili z letečo peklensko akrobacijo, jima je navdušena žirija odprla vrata na oder finala.

Sanje dveh skromnih in marljivih deklet so postale resničnost. Duo Kamikazeti, ki so jima Hrvati nadeli naziv 'Lude Slovenke', sta v nedeljo na polfinalni oddaji hrvaškega Supertalenta tako močno navdušili publiko in žirijo, da sta si prislužili vstopnico za finale! Eva in Tinkara sta za naš portal spregovorili o vtisih, ki sta jih okusili na težko pričakovani večer.

»Nedeljskega polfinalnega nastopa sva se zelo veselili, saj sva na njem delali kar nekaj mesecev. Pokazali sva nekaj novega, saj sva navadni drog zamenjali za leteči drog oziroma flying pole. Najinega navdušenja nisva mogli skriti ne pred, ne po oddaji. Celotne priprave so bile zelo zabavne in ne zgolj stresne, saj sva spoznali ogromno novih prijateljev,« sta nam pripovedovali Tinkara in Eva, ki veljata za izjemno disciplinirani 20-letnici.

Peklenski nastop Dua Kamikazeta foto: NOVA TV

Spomin na slavni oder je kakopak še vedno svež. Z iskricami v očeh povesta, da je bilo vzdušje na oddaji izjemno, dodatno motivacijo pa so jima vlili tudi navijači, s pomočjo katerih sta Hrvaški pokazali, kaj vse zmoreta.

»Najin fokus je bil na dobro izpeljani točki, ker sva vedeli, da bo le z njo, rezultat prišel sam. Ko sva s točko zaključili, sva čutili, da sva dali vse od sebe in da bolje ne bi moralo biti. Vedeli sva, da sedaj odloča samo še glasovanje ljudi in pa seveda žirija. In ravno žirija nama je omogočila, da bova zopet stopili na oder in pokazali česa sva še zmožni,« se smejita Duo Kamikazeti, ki smo ju spoznali v lanskoletnem šovu Slovenija ima talent.

Duo Kamikazete na hrvaških talentih. foto: Osebni arhiv

A če sta se morali na domačih tleh od končnega cilja prerano posloviti, si tega nista želeli ponoviti na Hrvaškem. Eva in Tinkara sta tako izvedli vrhunski nastop, tekom katerega sta dokazali, da je ples ob drogu ne le umetnost, pač pa preplet zahtevnega športa, plesa in magičnega performansa.

»Še vedno ne dojameva, da sva v finalu in da imava zgolj en teden za pripravo na tega, ampak z voljo je vse mogoče. Za naju je najvažneje, da med točko uživava in to nama omogoča, da poletiva. Tako kot bova zopet poleteli v ponedeljek, 23. 12., na finalni oddaji!«

prejšnji članek
Koga ljubi lepa Petra iz Loserja?
Svet slavnih
Koga ljubi lepa Petra iz Loserja?
naslednji članek
Jan o grozljivki, ki se jim dogaja
Svet slavnih
Jan o grozljivki, ki se jim dogaja