mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Domen Valič uživa na svobodi

22. 12. 2019; 09.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
6

Domen Valič. foto: Mediaspeed

Kot svobodnjak lahko Domen Valič počne tisto, kar ga res osrečuje.

Kmalu bodo minila tri leta, odkar je Domen Valič zapustil Mestno gledališče ljubljansko in odkorakal na svobodo. In še vedno mu ni prav nič žal. »Zelo uživam, odkar nisem več vezan na institucijo, moj delovnik je sicer včasih daljši, kot je bil v redni službi, je pa zato veliko bolj razgiban in zanimiv, kar mi zelo ustreza,« pravi 35-letnik. »V zadnjih treh letih sem se učil, delal veliko različnih stvari in prehodil različne poti, kjer sem lahko počel to, kar me osrečuje, zato se počutim bolj koristnega in s tem živega. Sam odločam, s kom in kdaj bom delal, sam sem odgovoren za svojo kariero – in ob tem sem se največ naučil.«

Redne službe torej ne pogreša, prav tako tudi ne predstav, saj še vedno redno stoji na odrskih deskah z lastnimi predstavami, na primer Zapornik št. 3.2.3., Psiho ali Boksarsko srce – slednjo z očetom Iztokom Valičem igrata že okroglih deset let, februarja pa začenja nov projekt v Mestnem gledališču Ptuj, predstavo Seks z neznancem (v njej bo igral s Heleno Peršuh), ki bo premiero predvidoma doživela aprila.

»Pogrešam pa svoje nekdanje gledališke kolege in se vedno zelo rad spet srečam z njimi. Ko jih gledam v predstavah, sem kar malo srečen,« se namuzne. In se še nasmehne ob mislih na praznike, ob katerih si kot svobodnjak zdaj lahko vzame več časa zase in za svoje bližnje. »Moji prazniki bodo krasni, družil se bom s svojimi, zbežali bomo za dan ali dva na podeželje in dobro jedli,« napoveduje.

Domen Valič

Domen Valič foto: Revija Zvezde Lady

prejšnji članek
Jan Plestenjak v bolečinah na odru
Svet slavnih
Jan Plestenjak v bolečinah na odru
naslednji članek
Brutalno iskren intervju: Jan Klobasa v resnici na vojaški misiji
Resničnostni šovi
Brutalno iskren intervju: Jan Klobasa v resnici na vojaški misiji