Shannen Doherty Dobra karma

Slavna igralka v solzah: rak se je vrnil

irma usto Svet24.si

V trčenju v betonski zid umrli "najlepši sestri ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

Ladja MV Alta Svet24.si

VIDEO in FOTO: Nevihta na irsko obalo naplavila ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Aljaž Škorajenc Njena.si

Slovenski plesalec pretresen zaradi smrti ...

Helena Blagne_Led in sol_foto_NEO VISUALS (3) Njena.si

Helena Blagne razgaljena pozirala v kadi

Beyoncé imela več spontanih splavov
| TJ

Beyoncé imela več spontanih splavov

Beyonce, Levji kralj, Profimedia

Slovita glasbenica in igralka Beyoncé je presenetljivo odkrito spregovorila o grozljivi izkušnji z izgubo otroka.

»Še en teden pred obiskom zdravnika je bilo vse v redu, nenadoma pa nismo več slišali srčnega utripa,« je v dokumentarcu Life Is But A Dream že pred šestimi leti razkrila, da je leta 2012 doživela spontani splav. Zdaj pa se zdi, da slavna 38-letnica ni izgubila le enega otročka. »Ko mi je življenje dalo lekcijo, za katero pred tem nisem vedela, da jo potrebujem, sem začela iskati globlji pomen. Zdaj na uspeh gledam z drugačnimi očmi. Naučila sem se, da so vse bolečine in izgube pravzaprav dar,« je dejala v intervjuju za revijo Elle, nato pa mimogrede dodala: »Spontani splavi so mi pokazali, da moram biti najprej mama sebi, preden sem lahko mama nekomu drugemu.«

Foto: twitter - Soprog četrte najbogatejše glasbenice na svetu Beyonce, hip-hop zvezdnik Jay-Z, je bil pred nekaj dni imenovan kot prvi milijarder na svetu med raperji.

Da je imela mamica treh otrok več spontanih splavov, do zdaj ni bilo znano, večina medijev je namreč poročala o dveh. Beyoncé tudi v omenjenem intervjuju ni podrobno govorila o tem, kolikokrat je bila noseča in v katerem tednu ali mesecu je izgubila otročke, je pa povedala, da so jo te tragične izkušnje zaznamovale in spremenile: »Odkar imam Blue, je moje iskanje smisla postalo veliko bolj poglobljeno. Umrla sem in se znova rodila v svojem razmerju, iskanje same sebe se je okrepilo. Težko mi je gledati nazaj. To, da sem številka ena, zame ni več najpomembnejša stvar na svetu. Moj pravi dobitek je ta, da sem ustvarila umetnost in dediščino, ki bo svetu ostala tudi po tem, ko me več ne bo. To me izpolnjuje.« Zvezdnica je v zakonu s 50-letnim glasbenikom in poslovnežem Jay-Z-jem povila tri otroke, leta 2012 Blue Ivy, leta 2017 pa dvojčka Rumi in Sira.