stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Senidah s svojo Slađano razvnela Ljubljano in pristala v bolnici

26. 12. 2019; 06.00
Avtor: K.M.
1_Senidah - Photo Matic Kremžar
Nedeljski večer je minil v znamenju mega uspešnic, ki na portalu Youtube dosegajo več kot 40 milijonov ogledov, zato ni čudno, da jih je skupaj s Senidah v en glas pela cela dvorana. Po koncertu pa težave ...

Čeprav s svojim prepoznavnim stilom petja, oblačenja in karizmatično odrsko prezenco deluje, kot da je ne more nič spraviti iz tira, pa je v skoraj dveh urah nastopanja pokazala tudi svojo nežnejšo plat. V najbolj čustvenem trenutku na odru je zapela izpovedno skladbo o travmatični izkušnji iz svojega otroštva, ko je s publiko na zaslonu za seboj delila tudi nekaj dekliških utrinkov. Seveda pa je največji aplavz in energijo s strani oboževalcev prejela že ob prvih tonih debitantskega singla ‘Slađana’, s katerim je lani osvojila celotno regijo.

foto: Žiga Intihar

foto: žiga intihar

Medtem, ko je polno dvorano s svojimi trap, r’n’b in soul ritmi ogrevala zasedba Atlas Erotika, si je Senidah vzela tudi nekaj minut za svoje oboževalke. Vidno navdušene nad glasbeno senzacijo, ki na Balkanu ruši rekorde, so zaodrje zapustile z nepozabno izkušnjo, ki jim bo za vedno ostala v spominu. Tudi Senidah ni skrivala navdušenja nad ljubljansko publiko, ki jo je ob prvem samostojnem koncertu v Sloveniji pričakala odprtih rok, zato je odločena, da to zagotovo ni bil njen zadnji nastop na domačih tleh. Dogajanje v dvorani je po njenem nastopu popestril še DJ Diinzo.

Težave po koncertu

Očitno je bil natrpan urnik za priljubljeno pevko Senidah preveč, saj je po nastopu svoje oboževalce prestrašila s fotografijo, ki je nastala v reševalnem vozilu, na njej pa je zapisala: "Že nekaj dni se mučim in grem na nastope v strašnih bolečinah, na tabletih in injekcijah, ampak včeraj je moje telo reklo stop." Zaradi zdravstvenih težav pa je morala tudi odpovedati nekaj nastopov.

prejšnji članek
Tina iz Jezera: Za vlogo se je posvetovala z inšpektorico
Svet slavnih
Tina iz Jezera: Za vlogo se je posvetovala z inšpektorico
naslednji članek
Beyoncé imela več spontanih splavov
Svet slavnih
Beyoncé imela več spontanih splavov