požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska manekenka ostala sama pred rojstvom otroka

3. 1. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
Karin Škufca, Andrej Mertelj

Karin Škufca, Andrej Mertelj foto: Marko Vavpotič/M24

Življenje noseče manekenke Karin Škufca se je sesulo kot hišica iz kart, a ji je ob pomoči ljube družine uspelo ustvariti ljubeče okolje, kjer bo lahko vzgajala svojo težko pričakovano deklico.

Manekenka Karin Škufca, ki je v zakonski jarem na skrivaj stopila oktobra 2018, septembra 2019 pa razkrila, da pričakuje naraščaj, se ločuje. Da razmerje s soprogom Andrejem Merteljem ni takšno, kot bi si želela, že nekaj časa namigujejo objave na družbenih omrežjih, ob katerih je sedaj postalo jasno, da bodoča starša hčerke ne bosta vzgajala pod isto streho.

Kakopak si za svoje otroke vsi želimo le najboljše, a nemalokrat življenje obrne karte tako, da nam v dlaneh ostane zgolj prgišče sanj. Tudi bodoča mamica Karin se je znašla v težkem življenjskem obdobju, ki pa ga sedaj premaguje ob pomoči svoje primarne družine. Da ji ni lahko, je v čustvenem zapisu razkrila na družbenem omrežju, kjer je pojasnila, da je bilo minulo obdobje zanjo zelo težko.

Karin Škufca foto: Instagram

Pribežala v objem staršev

»Turbulentno minulo leto. Polno razočaranj, situacij, katere so sprva izgledale popolnoma črne, a so se kmalu pokazale za nujne in osvobajajoče. Niti pomislila nisem, da je lahko osebni mir v današnji družbi, tu in zdaj, tako zelo ogrožen. A iz vsega kaosa sem vzela le najlepše in pogumno, v leto 2020 s seboj prinesla še eno Življenje. Ustvarjanje. Mir. Predanost. Vztrajnost. Fokus. V objemu družine, kamor sem pribežala - edini in najbolj iskren vir ljubezni, podpore in odkritosti. Hvaležna sem za tako ljubeče starše. So edini, ki so omogočili, da sva si z mojo punčko, ki veselo brca v trebuščku, lahko ustvarili zares lep dom, tako v smislu duha kot tudi materialnem; dom kot ga ima pravico imeti vsak otrok. Zares sem hvaležna za to življenjsko darilo. Močne in polne ljubezni popotnice bom ponesla naprej v mojo skupnost z mojo punčko. Razumevanje, toplino, ljubezen in spoštovanje,« je iskreno zapisala Karin, za konec pa poudarila, da ljudje ne smemo pozabiti, da ima prav vsak izmed nas svojo zgodbo, o kateri nihče drug ne ve toliko, kot tisti, ki jo piše. »Spoštuj jo. Ne sodi po platnicah. Življenje se zares hitro obrne in v trenutku lahko biješ bitko, kateri si se prej smejal in bil privoščljiv.«

View this post on Instagram

Turbolentno minulo leto. Polno razočaranj, situacij katere so sprva izgledale popolnoma črne, a se kmalu pokazale za nujne in osvobajajoče. Niti pomislila nisem, da je lahko osebni mir v današnji družbi, tu in zdaj, tako zelo ogrožen. ——- ——— ———— ——- ——— ———— ——-—— A iz vsega kaosa sem vzela le najlepše in pogumno, v leto 2020 s seboj prinesla še eno Življenje. Ustvarjanje. Mir. Predanost. Vztrajnost. Fokus. V objemu družine, kamor sem pribežala —- edini in najbolj iskren vir ljubezni, podpore in odkritosti. Hvaležna sem za tako ljubeče starše. So edini, ki so omogočili, da sva si z mojo punčko, ki veselo brca v trebuščku, lahko ustvarili zares lep dom, tako v smislu duha kot tudi materialnem; dom kot ga ima pravico imeti vsak otrok. Zares sem hvaležna za to življensko darilo. Močne in polne ljubezni popotnice bom ponesla naprej v mojo skupnost z mojo punčko. ♥ Razumevanje, toplino, ljubezen in spoštovanje. ♥ ——- ——— ———— ——- ——— ———— ——-—— Ne pozabi, da ima vsak človek svojo zgodbo o kateri nihče drug ne ve toliko kot tisti, ki jo piše. Spoštuj jo. Ne sodi po platnicah. Življenje se zares hitro obrne in v trenutku lahko biješ bitko, kateri si se prej smejal in bil privoščljiv. ——- ——— ———— ——- ——— ———— ——-—— Želim ti več topline in strpnosti. Delaj pa samo tisto, kar si želiš, da bi tudi prejemal. Najdi srečo v sebi, boriti se zanjo ne moreš. Srečno 2020. ——- ——— ———— ——- ——— ———— ——-—— #family #mylove #karinskufca #feelingblessed #familyiseverything #mommy #mommytobe #facts2020 #cooking #lovemylittlegirl #littlebaby #mommylife #pregnancypictures #mylifemyrules #sharelove #learningallthetime #beingstrong #formylittlegirl #motherhood

A post shared by ♥ ????? ?????? ♥ (@karinskufca) on

prejšnji članek
Slovenski glasbenik se je na skrivaj poročil
Svet slavnih
Slovenski glasbenik se je na skrivaj poročil
naslednji članek
To se zaradi Kmetije dogaja v Janovi službi
Svet slavnih
To se zaradi Kmetije dogaja v Janovi službi