Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenski glasbenik se je na skrivaj poročil

3. 1. 2020; 09.00
Avtor: V.M.
saso stasa avsenik fb

Sašo Avsenik se je poročil s svojo Stašo. foto: Facebook/Sašo Avsenik

Javnosti se niti sanjalo ni, da je konec leta skočil v zakonski jarem.

Sašo Avsenik in njegova dolgoletna srčna izbranka Staša nista več zgolj fant in dekle. 28. decembra sta si namreč na skrivaj prisegla večno zvestobo. Mladoporočenca, ki sta minulo leto prvič zakorakala v starševsko vlogo, sta sklenila, da se bosta poročila v zavetju najdražjih, proč od oči radovedne javnosti.

Da sta dahnila usodni da, so glasbeniki minuli dan razkrili na družbenem omrežju, ob tem pa z oboževalci delili tudi dva čustvena poročna trenutka, na katerih lahko vidite, kako čudovita ženin in nevesta sta bila Sašo in Staša.

Sašo Avsenik in dekle Staša foto: Osebni arhiv

»Sašo in Staša sta v novo leto vstopila … poročena! Zadnja sobota v letu 2019 je bila ena izmed redkih naših prostih sobot, zato se je ponudila lepa priložnost za božično-novoletno obarvano poroko. V najožjem družinskem krogu ju je civilno poročil radovljiški župan gospod Ciril Globočnik. Sledila je cerkvena poroka na Brezjah, tam ju je poročil dr. pater Robert Bahčič. Izpolnila se jima je želja in med mašo je veličastno zazvenel Slovenski Oktet z organistko Urško Vidic. Za zabavo na poročnem slavju v Begunjah na Avsenikovi domačiji so poskrbeli Veseli Svatje, za prijetno presenečenje pa Kvatropirci. Mladoporočenca se zahvaljujeta za vse lepe želje in čestitke,« so se glasile vrstice na družbenem omrežju Saša Avsenika.

prejšnji članek
Loser Gregor oblekel maturantsko obleko in doživel šok
Svet slavnih
Loser Gregor oblekel maturantsko obleko in doživel šok
naslednji članek
Slovenska manekenka ostala sama pred rojstvom otroka
Svet slavnih
Slovenska manekenka ostala sama pred rojstvom otroka