stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Loser Gregor oblekel maturantsko obleko in doživel šok

3. 1. 2020; 10.00
Avtor: V.M.
gregor horvat v šovu in danes

Gregor Horvat v šovu in danes foto: Osebni arhiv

Udeleženec resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija Gregor Horvat je na svoji poti velike preobrazbe nepričakovano dosegel še en cilj …

Da je Gregorju Horvatu uspelo s trdim delom doseči osupljivo telesno preobrazbo, smo nedavno že pisali, tokrat pa naj vam zaupamo, da je tik pred koncem leta z uspehom svoje preobrazbe presenetil celo samega sebe.

Zaradi velikega zmanjšanja telesne teže Gregorju stara oblačila niso bila več prav, zato je zavihal rokave in se lotil pregledovanja omare, kjer so se kopičili številni kosi oblačil, ki mu že nekaj časa ne služijo več. »Pred novim letom sem sklenil, da moram pregledati, katere obleke so dejansko še namenjene nošenju. No, izkazalo se je, da zelo malo. Resnica je namreč takšna, da sem se poslovil od več kot dveh tretjin oblačil, ki sem jih nato namenil dobrodelnim namenom,« nam je zaupal Gregor in dodal, da je med pregledovanjem omare naletel na maturantsko obleko in se ob pogledu nanjo spomnil na cilj, ki si ga je postavil pred vstopom v shujševalni šov.

Gregor Horvat foto: Planet TV

»Takrat sem si zaželel, da bi mi jo nekoč spet uspelo obleči. Ko sem jo tako pred dnevi držal pred seboj, je bila moja prva misel, ti jo kar poskusi navleči nase, pa boš videl hudiča. No, dejansko pa me je čakal šok, vzhičenje, zadovoljstvo in predvsem ena velika iskrena sreča. Ko sem videl in dojel, da mi je obleka celo nekoliko prevelika, se mi je namreč nasmešek razlezel do ušes,« pokima Gregor in smeje se doda, da je sicer od mature minilo že nekaj let, a kdo ve, morda mu pa pride svečano oblačilo prav ob kateri drugi priložnosti.

prejšnji članek
Talentka Nuša se bori za hrvaškega sanjskega moškega
Resničnostni šovi
Talentka Nuša se bori za hrvaškega sanjskega moškega
naslednji članek
Slovenski glasbenik se je na skrivaj poročil
Svet slavnih
Slovenski glasbenik se je na skrivaj poročil