mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Je Marko še zaljubljen?

4. 1. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
marko-posavec

Marko Posavec foto: Osebni arhiv

Kaj se dogaja z njegovo srčno damo?

Marku Posavcu se je lansko leto življenje obrnilo na glavo. Še preden se je zaključilo snemanje šova Ljubezen po domače, je namreč spoznal žensko, v katero se je zaljubil do neba. S kraljico podeželja Darjo Tomažin se je sicer odpravil na romantično potovanje, kjer pa je postalo jasno, da njegovo srce bije za drugo …

EKSKLUZIVNO: 'Med šovom sem se noro zaljubil v drugo!'

Kot nam je Marko pojasnil po snemanju šova, je pred snemanjem romantičnega potovanja spoznal simpatično Natašo, med njima je preskočila iskrica, Amorjevi puščici pa se preprosto nista zmogla upreti. In tako sta počasi pričela graditi razmerje, v katerem sta spoznala, da drug drugega lepo dopolnjujeta.

Marko Posavec in Nataša foto: Osebni arhiv

Kaj pa se z njuno ljubeznijo dogaja danes? Sta še vedno skupaj? Marko nam je zaupal, da njegovo srce še vedno bije za srčno damo, v katero se je zagledal tistega usodnega dne pred snemanjem predzadnjega dela oddaje.

»Z Natašo se odlično razumeva in še kar naprej gradiva najin grad ljubezni. Silvestrski večer sva zaplesala v stari Ljubljani, kjer smo se vrhunsko zabavali v družbi prijateljev. Kot se spodobi, se je pil šampanjec v siju mojega ognjemeta. Sem namreč velik oboževalec ognjemetov, tako da vsako leto poskrbim, da razveselim družbo z mojim izdelkom. Letos smo imeli 198 izstrelkov, približno tri minute veselja. Zabava je trajala do petih zjutraj,« nam je zaupal Marko, ki se trudi na življenje gledati z zvrhano mero optimizma.

Marko je torej našel srečo v ljubezni, kaj pa njegov odnos z Darjo, sta še v stikih? »Z Darjo se občasno slišiva in ostajava dobra prijatelja,« nam je za konec pojasnil 50-letnik.

Ljubezen po domače: Spoznajte Markovo srčno damo

Marko Posavec in Nataša

Marko Posavec in Nataša foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Velika sprememba v življenju Tanje Žagar
Svet slavnih
Velika sprememba v življenju Tanje Žagar
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?