tovornjakar
Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila droga

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

'Oboževalec', ki je Rebeki pljunil v obraz

4. 1. 2020; 09.55
Avtor: V.M.
Rebeka dremelj 2

Rebeka Dremelj foto: -

Rebeka Dremelj je bila tako šokirana, da sprva ni zmogla verjeti, da se je to res zgodilo in da nenazadnje takšen človek sploh lahko obstaja. Ampak žal to ni bila nočna mora, nespoštljivi mladenič ni bil privid, ampak mlada oseba iz mesa in krvi.

Ob grozljivih komentarjih pod raznolikimi novicami o znanih obrazih, ki smo jim priča na družbenih omrežjih, se tudi v realnem življenju dogajajo nespoštljivi napadi, o katerih znani obrazi pravzaprav nič kaj radi ne govorijo. So pa Rebeko Dremelj v oddaji Nov(a) Faktor povprašali ravno o tej neprijetni temi, pevka pa je nato spregovorila o nespoštljivem pripetljaju, ko ji je 'oboževalec' pljunil v obraz.

»To se je zgodilo če dolgo časa nazaj, v Celju, ko sem bila pri svoji takratni frizerki. En fant je prišel do mene, me prosil za podpis, za avtogramin ko sem se mu podpisala na roko, mi je istočasno pljunil v obraz. Direkt v obraz. Jaz in frizerka sva bili v takšnem šoku … Meni je danes to smešno, takrat pa sem seveda bila zgrožena. Bila sem v takšnem šoku, da nisi za njim nisem mogla steči, ker sem imela občutek, da so se mi noge kar odsekale. Jaz nisem mogla verjeti, da je to sploh mogoče, da takšen človek obstaja. Ampak seveda je možno, tako da me znova in znova ljudje presenečajo,« je iskreno pojasnila Rebeka in temo zaključila z mislijo, da kljub takšnim neljubim pripetljajem obožuje svojo službo in je ne bi zamenjala za nič na svetu.

Vsestranska Rebeka Dremelj se v življenju sooča tudi z ljudmi, ki ji ne privoščijo sreče in veselja. Pevka je spregovorila o resnično neprijetnem dogodku, ki ji je zamajal tla pod nogami.

Vsestranska Rebeka Dremelj se v življenju sooča tudi z ljudmi, ki ji ne privoščijo sreče in veselja. Pevka je spregovorila o resnično neprijetnem dogodku, ki ji je zamajal tla pod nogami. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Vesna Janković osupnila s perfekcijo
Svet slavnih
Vesna Janković osupnila s perfekcijo
naslednji članek
Velika sprememba v življenju Tanje Žagar
Svet slavnih
Velika sprememba v življenju Tanje Žagar