Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja Žagar si ne predstavlja, da bi sina lahko videla le zjutraj

11. 1. 2020; 08.00
Avtor: EJ/Svet24
4_tanja žagar

Mladostna Tanja ne skriva, da si kmalu želi še enega otroka. foto: Arhiv

Da bi s sinom lahko preživela več časa, je opustila delo v glasbeni šoli v Logatcu, že konec januarja pa bo spet navduševala s svojimi plesnimi spretnostmi.

Tanja Žagar (37) si je konec leta privoščila nekaj počitka s svojimi najdražjimi, sinom Karlom, ki še obiskuje vrtec, in partnerjem Mikijem Šarcem, saj se ji zdi, da se med prazničnim vzdušjem vsi še posebej povežemo med seboj. To leto pa bo tudi zanjo prineslo precej novosti: opustila bo namreč pedagoško delo v Logatcu. »Delo v glasbeni šoli poteka v popoldanskem in večernem času, kar pomeni, da bi otroka videla le zjutraj, preden bi ga odpeljala v vrtec, domov pa bi prišla, ko bi bil že v pižami, oziroma največkrat, ko bi že spal. In tega si ne predstavljam. Zato sem se odločila, da se s tem šolskim letom od Logatca poslovim,« pravi Tanja, ki poučevanja vseeno ne bo opustila. »Poučevala pa v prihodnosti vsekakor še bom, saj mi je to delo pisano na kožo. Z naslednjim šolskim letom bom namreč odprla svojo glasbeno šolo v Ljubljani, kjer bodo poleg mene poučevali tudi drugi glasbeniki.«

Nekoč je bil Miki Šarac njen menedžer, danes pa sta par in imata mlajšega sina. foto: Mediaspeed

Nastop s plesnimi zvezdami

Vedno nasmejana pevka ne počiva in vsak dan trdo trenira, saj že konec januarja pripravlja pevsko-plesni spektakel. Z zmago v šovu Zvezde plešejo je namreč pokazala, kako odlična plesalka je. »V dvorani Tabor v Mariboru in v Hali Tivoli v Ljubljani bom nastopila v glasbeno-plesnem šovu z našimi vrhunskimi plesalci latinskoameriških in standardnih plesov. Šov se imenuje Ples z zvezdami, glavna koreografa pa sta Arnej Ivkovič in Maja Geršak. Poleg njiju bodo z menoj na odru še plesne zvezde Martina Plohl, Nina Gerič, Nika Bagon, Valeriya Musina, Miha Perat, Tomaž Šter in Aleksej Rubcov. Gostje koncerta bodo Špela Grošelj, Tinkara Fortuna s svojimi Bepop ladies, Miha Zupan ter Igor Mikič. Gre za dva koncerta, ki ne bosta imela ponovitev in bosta za vse ljubitelje moje glasbe, tokrat predvsem plesa, res pravo doživetje,« nam je še zaupala.

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?
naslednji članek
Mojca Fatur in Klemen Slakonja skupaj na premieri filma
Svet slavnih
Mojca Fatur in Klemen Slakonja skupaj na premieri filma
#nasazenazenska
nasazenazenska