tehtnica Dobra karma

Kaj astrološkim znakom prinaša obdobje Tehtnice ...

Igor Kojić, Severina Svet24.si

Je to dokaz, da je med zakoncema Kojić res vsega ...

bojan pozar-pl Reporter.si

Bojan Požar laže hitreje kot teče: Izmislil si ...

harmonikar marko, najlepsemestonasvetu Svet24.si

Janković utišal ulične muzikante

20200915-01024654 Necenzurirano

To je poslanec, ki dobiva denar za nič dela

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

ralph-in-meggie, pesem-ptic-trnovk, igralec-george-richard-chamberlain Njena.si

Pesem ptic trnovk: Takšna sta danes glavna ...

Tanja Žagar si ne predstavlja, da bi sina lahko videla le zjutraj
| EJ/Svet24

Tanja Žagar si ne predstavlja, da bi sina lahko videla le zjutraj

Mladostna Tanja ne skriva, da si kmalu želi še enega otroka., Arhiv

Da bi s sinom lahko preživela več časa, je opustila delo v glasbeni šoli v Logatcu, že konec januarja pa bo spet navduševala s svojimi plesnimi spretnostmi.

Tanja Žagar (37) si je konec leta privoščila nekaj počitka s svojimi najdražjimi, sinom Karlom, ki še obiskuje vrtec, in partnerjem Mikijem Šarcem, saj se ji zdi, da se med prazničnim vzdušjem vsi še posebej povežemo med seboj. To leto pa bo tudi zanjo prineslo precej novosti: opustila bo namreč pedagoško delo v Logatcu. »Delo v glasbeni šoli poteka v popoldanskem in večernem času, kar pomeni, da bi otroka videla le zjutraj, preden bi ga odpeljala v vrtec, domov pa bi prišla, ko bi bil že v pižami, oziroma največkrat, ko bi že spal. In tega si ne predstavljam. Zato sem se odločila, da se s tem šolskim letom od Logatca poslovim,« pravi Tanja, ki poučevanja vseeno ne bo opustila. »Poučevala pa v prihodnosti vsekakor še bom, saj mi je to delo pisano na kožo. Z naslednjim šolskim letom bom namreč odprla svojo glasbeno šolo v Ljubljani, kjer bodo poleg mene poučevali tudi drugi glasbeniki.«

Foto: Mediaspeed - Nekoč je bil Miki Šarac njen menedžer, danes pa sta par in imata mlajšega sina.

Nastop s plesnimi zvezdami

Vedno nasmejana pevka ne počiva in vsak dan trdo trenira, saj že konec januarja pripravlja pevsko-plesni spektakel. Z zmago v šovu Zvezde plešejo je namreč pokazala, kako odlična plesalka je. »V dvorani Tabor v Mariboru in v Hali Tivoli v Ljubljani bom nastopila v glasbeno-plesnem šovu z našimi vrhunskimi plesalci latinskoameriških in standardnih plesov. Šov se imenuje Ples z zvezdami, glavna koreografa pa sta Arnej Ivkovič in Maja Geršak. Poleg njiju bodo z menoj na odru še plesne zvezde Martina Plohl, Nina Gerič, Nika Bagon, Valeriya Musina, Miha Perat, Tomaž Šter in Aleksej Rubcov. Gostje koncerta bodo Špela Grošelj, Tinkara Fortuna s svojimi Bepop ladies, Miha Zupan ter Igor Mikič. Gre za dva koncerta, ki ne bosta imela ponovitev in bosta za vse ljubitelje moje glasbe, tokrat predvsem plesa, res pravo doživetje,« nam je še zaupala.