stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V taksiju se je grela z Luko Basijem

12. 1. 2020; 11.00
Avtor: C. R.
anita Gošte- fotka

Anita Gošte foto: Radio Aktual

Voditeljica na Radiu Aktual, Anita Gošte, se s pevcem Luko Basijem pozna že dlje časa. Pravi, da imata veliko skupnega, predvsem slovensko srce in dalmatinsko dušo. Zato je bila izjemno vesela in presenečena, da so se njune poti znova združile.

Nekega lepega dne je sedela v radijskem uredništvu, kjer se je ukvarjala z Aktualovo lestvico najpriljubljenejših jugo pesmi Jadranskih 10, ki jo pripravlja in vodi. »V trenutku, ko sem prišla do zmagovalnega mesta, na katerem sta bila Luka in njegova Meta, sem dobila njegov sms. Vprašal me je, ali bi nastopila v njegovem videospotu,« je navdušeno povedala Anita. »Vabilo je bilo zame nepričakovano, najprej je bil šok, potem pa velika čast. Luki sem hvaležna. Dan prej smo uskladili garderobo, potem pa je vse potekalo zelo naravno.

/ foto: osebni arhiv

Še pred tem smo se povezali z njegovo ekipo, z delom nje v kratkem pripravljamo tudi večji dobrodelni koncert za otroke s posebnimi potrebami,« je dejala voditeljica. Luka je spot snemal v Ljubljani, na Obali in v Zagrebu, Anita pa je svoje kadre posnela v Portorožu. »Snemali smo v poznih večernih urah. Takrat je bilo ravno obdobje mraza in minusa. Ob tem lahko samo rečem, da sem najbolj vzljubila tisti kader, ko mi je taksist Luka odprl vrata in sem se lahko usedla v ogrevan taksi,« je v smehu še dejala priljubljena radijka. 

/ foto: osebni arhiv

prejšnji članek
Brat Jana Plestenjaka njegov najhujši kritik
Svet slavnih
Brat Jana Plestenjaka njegov najhujši kritik
naslednji članek
Zakaj je igralec vlogo avtističnega zdravnika sprva zavrnil?
Svet slavnih
Zakaj je igralec vlogo avtističnega zdravnika sprva zavrnil?