Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tarot napoved: življenje vzemite v svoje roke

13. 1. 2020; 04.00
Avtor: Kristina Strašek/Dobrakarma.si
Tarot karte

Tarot napoved foto: Profimedia

Padle so karte: Svečenik, Kralj čaš, Desetica novcev

Kariera
Tokrat je pred nami teden učenja. Na naše poti prihajajo ljudje, katerih namen je predajanje specifičnega znanja, ki ga lahko unovčimo na področju posla. Ozrite se okoli sebe in prepoznajte pomočnike. Zavedajte se, da ni sramotno kdaj prositi za vodstvo, ampak je predvsem jasen izraz vaše osebne moči.
Odpira se namreč karta svečenika, ki pa ne simbolizira le duhovno moč, ampak tudi znanje. Ta napoveduje obdobje učenja, osebne transformacije in tudi prihod osebnega rešenika. Pri sebi boste začeli odkrivati nove vrline, nove sposobnosti. Ni nujno, da bo ta tako imenovani učitelj prišel ravno v obliki sodelavca ali nadrejenega, ampak lahko da se razkrije na povsem drug način. Naj vam ne bo čudno, če v tem času do vas pristopi tudi kdo iz organizirane religije. Lahko da je namreč ravno njegovo sporočilo tisto, ki vam bo vlilo potreben pogum ali vam razkrilo resnico. Bodite odprti in predvsem pričakujte nepričakovano.
Prav tako je v tem tednu smiselno udeleževanje dodanih izobraževanj. Vložek vase je pomemben za prihodnost in naj vam ne bo škoda denarja. Premislite, katero znanje vam manjka, da bi dosegli tisto kar si želite (napredovanje ali neko konkretno pozicijo). Brezposelni nujno preverite zahteve, ki jih vaše želeno delovno mesto zahteva in izpolnite vse kvadratke. Če opazite, da niste dovolj kvalificirani, tokrat nujno najdite način, da zamujeno nadoknadite, pridobite.

Ključne besede: 

• Učitelj
• Učenje
• Dodatno izobraževanje
• Duhovne vrednote
• Zavestno delanje na sebi
• Investicija vase
• Vodstvo

Ljubezen


V tem tednu boste na področju ljubezni uspešni predvsem tisti, ki ste do sedaj že speljali samorefleksijo in svoja čustva lahko imate pod nadzorom. Vi namreč veliko lažje plujete čez razburkano morje življenja in posledično tudi več dosežete. Napočil je čas, da začnete uresničevati sanje, ki se dotikajo ne le partnerskih odnosov, ampak tudi ljubezni do sebe. Razvajajte se, kot se lahko razvaja kralj in prejeli boste veliko več, kot ste si zamislil.
Če se trenutno spopadate s srčno bolečino, naj vam ravno Kralj čaš sporoči, da je treba ponovno prevzeti življenje v svoje roke.

Celotno napoved najdete na Dobrakarma.si.

prejšnji članek
To so plesalci 4. sezone šova Zvezde plešejo
Resničnostni šovi
To so plesalci 4. sezone šova Zvezde plešejo
naslednji članek
Na pomoč! Je to luskavica?
Zdravje
Na pomoč! Je to luskavica?
#nasazenazenska
nasazenazenska