GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Uradno: To bo kraljica naredila s Harryjem in Meghan

13. 1. 2020; 06.29
Avtor: K.M.
meghan kraljica

Kaj na vse pravi kraljica Elizabeta II., še ni znano. foto: Profimedia

Po šoku, ki sta ga Harry in Meghan povzročila pretekli teden, se je po kriznem sestanku oglasila tudi britanska kraljica.

Krizni sestanek, na katerem so sodelovali kraljica Elizabeta, njen sin princ Charles in vnuka princ William in princ Harry očitno še ni dal končne odločitve, kaj bo s Harryjem in Meghan, je pa kraljica podala uradno izjavo. 

Kraljica Elizabeta je menda besna! ( foto: Profimedia

"Danes smo imeli z družino zelo konstruktivno debato o prihodnosti mojega vnuka in njegove družine. Moja družina in jaz  popolnoma podpiramo Harryjevo in Meghanino željo po tem, da si kot mlada družina ustvarita lastno življenje," je v izjavi zapisala britanska kraljica. Ob tem je poudarila, da bi si sicer bolj želela, da bi v celoti ostala del kraljeve družine, a da vseeno razume in spoštuje, da si želita bolj samostojnega življenja. "Jasno sta povedala, da ne želita, da bi se njuno življenje financiralo iz javnih fondov. Zato smo se strinjali, da bo prehodno obdobje, v katerem bosta živela tako v Kanadi kot v Veliki Britaniji."

Izjavo za javnost je zaključila z mislijo, da gre za kompleksno zadevo, ki jo mora njena družina rešiti in da za to potrebujejo nekaj časa. Vseeno pa je izrazila željo, da do tega pride v prihajajočih dneh. 

prejšnji članek
Anne Hathaway v javnosti prvič po porodu več kot navdušila
Svet slavnih
Anne Hathaway v javnosti prvič po porodu več kot navdušila
naslednji članek
Pahor razkril, kakšno ima najraje
Svet slavnih
Pahor razkril, kakšno ima najraje