samanta-kegl Svet24.si

24-letno Samanto starša vsak dan nosita po ...

025mv Gotar Dobra karma

»Podrla sva tabu starejša ženska – mlajši moški«

hocevar4 Svet24.si

33 let že dela z otroki s posebnimi potrebami

tenk Svet24.si

Največja težava slovenske vojske: zgrešeni ...

ženska Dobra karma

Povezava: zdravljenje in pojmovanje skritega jaza

Anja Baš Njena.si

Slovensko pevko kritizirali, ker kaže ...

silvija pokrajac Njena.si

Silvia po lepotnem posegu: 'Brez tega sem grda!'

Uradno: To bo kraljica naredila s Harryjem in Meghan
| K.M.

Uradno: To bo kraljica naredila s Harryjem in Meghan

Kaj na vse pravi kraljica Elizabeta II., še ni znano., Profimedia

Po šoku, ki sta ga Harry in Meghan povzročila pretekli teden, se je po kriznem sestanku oglasila tudi britanska kraljica.

Krizni sestanek, na katerem so sodelovali kraljica Elizabeta, njen sin princ Charles in vnuka princ William in princ Harry očitno še ni dal končne odločitve, kaj bo s Harryjem in Meghan, je pa kraljica podala uradno izjavo. 

Foto: Profimedia - Kraljica Elizabeta je menda besna! (

"Danes smo imeli z družino zelo konstruktivno debato o prihodnosti mojega vnuka in njegove družine. Moja družina in jaz  popolnoma podpiramo Harryjevo in Meghanino željo po tem, da si kot mlada družina ustvarita lastno življenje," je v izjavi zapisala britanska kraljica. Ob tem je poudarila, da bi si sicer bolj želela, da bi v celoti ostala del kraljeve družine, a da vseeno razume in spoštuje, da si želita bolj samostojnega življenja. "Jasno sta povedala, da ne želita, da bi se njuno življenje financiralo iz javnih fondov. Zato smo se strinjali, da bo prehodno obdobje, v katerem bosta živela tako v Kanadi kot v Veliki Britaniji."

Izjavo za javnost je zaključila z mislijo, da gre za kompleksno zadevo, ki jo mora njena družina rešiti in da za to potrebujejo nekaj časa. Vseeno pa je izrazila željo, da do tega pride v prihajajočih dneh.