nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Srčen inoT je med težkim prodom takole pomagal Maši

20. 1. 2020; 08.30
Avtor: V.M.
inot

InoT je Maši med porodom prepeval in brenkal na kitaro. foto: Osebni arhiv

Imitator inoT in Maša Bizjak sta minuli teden postala starša deklice Kale. Maša je prestala težek porod, tekom katerega ji je ob strani stal srčni glasbenik. 'Brez njega ne bi zmogla,' ga ljubeče pohvali mamica.

Družina španskega imitatorja inoTa, ki smo ga spoznali v lanskem šovu Slovenija ima talent, je v objem sprejela težko pričakovano princesko po imenu Kala. Z mamico Mašo smo govorili po porodu, o katerem pa nam raje ni pripovedovala, saj je prestala veliko težkih in napornih ur.

»Porod je bil precej težek, tako da bom podrobnosti rajši pozabila, rezultat je namreč vreden vsega truda. Brez Tonija pa ne bi zmogla, res si ne bi mogla želeti boljšega očka za Kalo,« pove Maša in nam pokaže ljubeče fotografije, ob katerih se nam naježi koža. Toni se je namreč resnično izkazal, svoji najdražji je tekom dolgih ur prepeval, brenkal na kitaro, jo bodril, masiral in ji bil v oporo, kakršno bi si nemara želela vsaka porodnica.

InoT in Maša med porodom foto: Osebni arhiv

Kala s prihodom na svet kakopak ni osrečila le staršev, z nasmehom sta jo namreč pričakala tudi otroka iz Mašinega prvega razmerja. »Lukas in Lea sta navdušena nad sestrico in vsi že komaj čakamo, da bomo lahko doma malo več časa preživeli skupaj. Sicer pa oba obožujeta dojenčke, tako da imamo sedaj doma zagotovljeno zabavo,« z nasmehom pove Maša in z nami deli še fotografije novorojenke, ki je obogatila njihovo življenje.


Kako krasna družina so, kajne?

InoT in Maša s hčerkico Kalo. foto: Osebni arhiv

InoT je presrečen očka. foto: Osebni arhiv

Mala Kala ... foto: Osebni arhiv

Kala foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Divja Raiven tokrat popolnoma drugačna
Svet slavnih
Divja Raiven tokrat popolnoma drugačna
naslednji članek
Sabino Mlakar so hospitalizirali
Svet slavnih
Sabino Mlakar so hospitalizirali