nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, je ...

mouth-guard-4791772_1920 Reporter.si

Teorija zarote: Korona virus je bil podtaknjen

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

Sabino Mlakar so hospitalizirali
| V.M.

Sabino Mlakar so hospitalizirali

Sabina Mlakar, Osebni arhiv

Sabini je ponagajalo zdravje. 'Nikoli ne veš, kaj ti bo na pot prineslo življenje. Lahko te hitro doleti ..'

Sabina Mlakar nam je še dan poprej med klepetom smeje se pripovedovala, kako je zadovoljna in srečna, nato pa se je pripetila nevšečnost, ki jo je položila v bolniško posteljo in tako njej, kot njenim najdražjim povzročila nemalo skrbi.

»Zbudila sem se nekoliko naglušna na levo uho, a se s tem nisem preveč obremenjevala. Zvečer se je stanje poslabšalo, bilo mi je slabo, občutila sem vrtoglavico. Hčerka me je odpeljala na urgenco, kjer so me po pregledu napotili na ORL,« nam je pojasnila Sabina in nadaljevala, da so jo po tamkajšnjem pregledu napotili še na nevrološko, da bi se prepričali, da ne gre za resnejše stanje. Po pregledu je bila Mlakarjeva hospitalizirana.

Foto: Osebni arhiv - 'Moja vnukinja Larisa mi prinesla v bolnico svojo odejico polno energije, da babi čimprej pride domov.'

In kaj je bil pravzaprav vzrok za slabo počutje? »Ugotovili so, da imam vnetje srednjega ušesa. Prerezali so mi bobnič in mi vbrizgali zdravilo. Upam, da bo sedaj bolje. Vedno sem bila zdrava, nikoli nisme imela zdravstvenih težav. Šele sedaj, ko sem že en teden v bolnišnici vidim, da se nikoli ne ve, kaj nas v življenju čaka,« za konec pove Sabina in doda, kako hvaležna je za podporo svojim najdražjim.