Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sabino Mlakar so hospitalizirali

20. 1. 2020; 07.45
Avtor: V.M.
sabina-mlakar

Sabina Mlakar foto: Osebni arhiv

Sabini je ponagajalo zdravje. 'Nikoli ne veš, kaj ti bo na pot prineslo življenje. Lahko te hitro doleti ..'

Sabina Mlakar nam je še dan poprej med klepetom smeje se pripovedovala, kako je zadovoljna in srečna, nato pa se je pripetila nevšečnost, ki jo je položila v bolniško posteljo in tako njej, kot njenim najdražjim povzročila nemalo skrbi.

»Zbudila sem se nekoliko naglušna na levo uho, a se s tem nisem preveč obremenjevala. Zvečer se je stanje poslabšalo, bilo mi je slabo, občutila sem vrtoglavico. Hčerka me je odpeljala na urgenco, kjer so me po pregledu napotili na ORL,« nam je pojasnila Sabina in nadaljevala, da so jo po tamkajšnjem pregledu napotili še na nevrološko, da bi se prepričali, da ne gre za resnejše stanje. Po pregledu je bila Mlakarjeva hospitalizirana.

'Moja vnukinja Larisa mi prinesla v bolnico svojo odejico polno energije, da babi čimprej pride domov.' foto: Osebni arhiv

In kaj je bil pravzaprav vzrok za slabo počutje? »Ugotovili so, da imam vnetje srednjega ušesa. Prerezali so mi bobnič in mi vbrizgali zdravilo. Upam, da bo sedaj bolje. Vedno sem bila zdrava, nikoli nisme imela zdravstvenih težav. Šele sedaj, ko sem že en teden v bolnišnici vidim, da se nikoli ne ve, kaj nas v življenju čaka,« za konec pove Sabina in doda, kako hvaležna je za podporo svojim najdražjim.

prejšnji članek
Srčen inoT je med težkim prodom takole pomagal Maši
Svet slavnih
Srčen inoT je med težkim prodom takole pomagal Maši
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?