pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sta se na snemanju resnično zaljubila?

23. 1. 2020; 05.00
Avtor: V.M.
can-yaman-in-demet-özdemir

Can Yaman in Demet Özdemir foto: POP TV

Can Yaman je spregovoril o temi, ki je toliko časa mučila oboževalce. Sta s soigralko Demet par tudi zasebno, mu srce bije za katero drugo ali je še vedno samski?

Spremljate novo turško serijo Jutranja ptica? Potem sta vašo pozornost zagotovo pritegnila glavna igralca. Ob tem naj vam namignemo, da se je vse do konca snemanja šušljalo, da sta se Can Yaman in Demet Özdemir tudi v resnici zaljubila, še več, med ustvarjanjem priljubljene serije naj bi celo postala par. Njuna strastna kemija, ki sta jo z odliko upodobila pred kamero, je tovrstne govorice le še podpihovala, zato je Can po koncu snemanja serije sklenil, da o odnosu z ljubko Denet javno spregovori.

Can Yaman in Demet Özdemir foto: POP TV

Can je v izjavi jasno in glasno povedal, da z Denet nista par in poudaril, da njun odnos temelji zgolj na dobrem prijateljstvu. Trenutno najbolj zaželeni turški igralec sicer skrbno skriva svoje zasebno življenje, del katerega so tudi romantični odnosi. Turški mediji ga sedaj razglašajo kot samskega moškega, a kdo ve, morda pa je v vsem tem času le spoznal dekle, ki mu je spodneslo tla pod nogami …

prejšnji članek
Domen Kumer v zrak vrgel 25 tisoč evrov
Svet slavnih
Domen Kumer v zrak vrgel 25 tisoč evrov
naslednji članek
Slovenija na dobri poti, da eliminira to obliko raka
Zdravje
Slovenija na dobri poti, da eliminira to obliko raka