klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ujeti na kamero: Ekipo Radia 1 posneli med vročimi igricami

24. 1. 2020; 11.00
Avtor: PR
ekupa radia 1 vinjete

Denis v akciji. foto: radio1

Voditeljico Jano Morelj so slekli in polepili z nalepkami, nato pa ji je slednje Denis Avdić s telesa trgal z zobmi. Vroče prizore so ujeli na kamero, posnetek pa je nasmejal marsikaterega gledalca. Kaj se je pravzaprav dogajalo?

Ekipa najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, na Radiu 1, je na svoj način posnela znameniti prizor iz filmske uspešnice Volk z Wall streeta.

Ekipa najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, na Radiu 1, je na svoj način posnela znameniti prizor iz filmske uspešnice Volk z Wall streeta. foto: Promocijsko gradivo

V njem igralka Katarina Čas stoji pred Leonardom DiCapriem in druščino polepljena z denarjem. V vlogo Katarine se je tokrat prelevila voditeljica Jana Morelj, nasproti nje pa so bili Denis Avdić, Anja Ramšak in Miha Deželak. Simpatična radijka ni bila polepljena z denarjem, temveč z vinjetami. Radio 1 namreč skupaj z AMZS predstavlja najbolj zaželeno akcijo začetka leta Vinjetomanijo, kjer poslušalcem brezplačno delijo vinjete.

V vlogo Katarine se je tokrat prelevila voditeljica Jana Morelj. foto: Radio 1

»Na začetku sem razmišljala kaj bodo ljudje rekli, ko bom samo v perilu, ampak saj smo tudi poleti v kopalkah. Sem pa bila z vsemi temi vinjetami na sebi bolj oblečena, kot slečena. Snemanje je super potekalo, veliko smo se zabavali in nasmejali,« je dejala Jana, ki je bila po Avdićevih besedah spodaj lepljiva. Kaj točno je mislil s tem, si poglejte v videoposnetku.

prejšnji članek
Letošnje leto bo za Luko Basija zelo posebno
Svet slavnih
Letošnje leto bo za Luko Basija zelo posebno
naslednji članek
Dobri zdravnik tudi v zasebnem življenju pravi modrec
Svet slavnih
Dobri zdravnik tudi v zasebnem življenju pravi modrec