kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V bolnišnici zaradi mastitisa

16. 2. 2020; 08.00
Avtor: SJ/Nova
1

Maja Založnik je v slovenski različici filma nadomestila Beyonce. foto: Kolosej

Zaplet pri novopečeni mamici. Maja je imela hudo vročino in obupne bolečine, preden so v bolnišnici našli pravo zdravilo zanjo.

Drugi teden po porodu je pevka Maja Založnik dobila hudo vročino. S kar 40 stopinjami je morala na urgenco, kjer je dobila antibiotike, ki pa stanja niso popravili, saj je dobila alergijo nanje! Tako so jo potem prejšnjo nedeljo sprejeli v celjsko bolnišnico, kjer so ji zbili vročino in dali druge antibiotike, na katere na srečo pevka ni alergična, tako da se ji stanje izboljšuje.

»Imam mastitis leve dojke. Čeprav vročine ni več, me vse zelo boli, saj moram dojiti hčerko …« je povedala pevka, ki je bila panična, ko se ji je stanje samo slabšalo. »Sprva nisem želela na urgenco, ker sem se bala, da bi se nalezla še gripe. Ampak zdravnica je vztrajala, da je nujno, na srečo pa so me tudi vzeli naprej zaradi dojenčka in dojenja, tako da sem hitro opravila,« je povedala Maja, ki se je iz bolnišnice že vrnila domov in pravi, da njen partner Mark izvrstno skrbi zanjo. »Kuha, pere, sesa, pospravlja … Naredi vse, da meni ni nič treba. Tudi Arwen popestuje in poskrbi zanjo,« je na atija ponosna novopečena mamica, ki upa, da bo zdaj konec težav in se bo lahko brez težav posvetila materinstvu.

prejšnji članek
Hčerka Billa Gatesa se bo poročila
Svet slavnih
Hčerka Billa Gatesa se bo poročila
naslednji članek
Pižama začel hujšati zaradi štosa
Svet slavnih
Pižama začel hujšati zaradi štosa